صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۵ - ۲۲ آذر ۱۳۹۵

افزایش طول عمر با مصرف مغزهای آجیل

مصرف مغز‌های آجیل به عنوان میان وعده بیش از آنچه که فکر می‌کنید برای سلامت مفید است.
کد خبر : 141824

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد مصرف ۲۰ گرم مغز آجیل در روز خطر بیماری قلبی، سرطان و سایر بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.


مصرف روزانه مغز‌هایی نظیر بادام زمینی، فندق، گردو و بادام می‌تواند خطر بیماری قلبی عروق کرونر را تا حدود ۳۰ درصد، سرطان را تا ۱۵ درصد، و خطر مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.


هم‌چنین نتایج تحقیقات ارتباط مصرف مغزهای آجیل را با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری تنفسی و دیابت نشان داده‌اند اما اکنون داده‌های کمتری در مورد ارتباط مغزها با این بیماری‌ها وجود دارد.


محققان به منظور دستیابی به این یافته‌ها، ۲۹ مطالعه منتشر شده از سراسر جهان را بررسی کردند. در مجموع شرکت کنندگان این مطالعه بالغ بر ۸۱۹ هزار نفر بودند.


داگفین آیون، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: « دریافتیم رابطه اساسی و بنیادی بین مصرف مغزهای آجیل و نتایج متفاوت سلامت وجود دارد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر