اعترافهای هکر داعش
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا به نقل از وبسایت شبکه سومریهنیوز، قوه قضاییه عراق امروز دوشنبه اعترافات هکری را که در راستای منافع داعش اقدام به نفوذ به سایتهای مختلف اینترنتی میکرد و حالا بازداشت شده است، منتشر کرد.
این هکر در اعترافات خود ابزارهای کار و شیوه هک پایگاههای اینترنتی مدنظر داعش را فاش کرد و گفت که برای اعلام وفاداری خود به این گروه تروریستی، روزانه دهها کاربری وابسته به داعش در توییتر ایجاد کرده بود تا در آن به ترویج افکار این گروه بپردازد.
قوه قضاییه عراق با انتشار بیانیهای اعلام کرد: «ابو حارث که پیشتر از سوی دستگاه قضایی بازداشت شده بود، کار با رایانه را از سال 2001 آغاز کرد و یکی از دوستانش همان زمان شیوه کار با سیستم عامل را به او آموزش داد. او سپس ساعتهای طولانی به تمرین کار با رایانه پرداخت و ظرف مدت کمی توانست به مهارتهای زیادی در این زمینه دست یابد.»
ابو حارث گفته بعد از جنگ سال 2003 این وسوسه به من دست داد که وارد دنیای اینترنت شوم و موفقیتهای خود در این زمینه را نیز کامل کنم و توانستم با هر آنچه که در اختیار داشتم، به پیشرفت دانشم در زمینه رایانه بیافزایم.
وی درباره چگونگی ورودش به دنیای هکرها، گفت: «یک بار که مشغول کار با اینترنت بودم، به طور تصادفی موضوعی درباره تجربه کاربران اینترنتی از هک کردن کاربریهای دیگران برخوردم و این تجربه برایم لذتبخش بود و تلاش کردم مهارتم را در این زمینه افزایش دهم، بنابراین به مطالعه تجارب موفق دیگران در زمینه هک روی آوردم.»
این هکر عراقی ادامه داد، تلاشهایم در این حد متوقف نشد و برای پیشرفت کارم به هک کردن سایتهایی که دسترسی به آنها تنها در صورت حضور در کشوری خاص ممکن بود، روی آوردم. جاهطلبی من باعث شد تا دامنه آموزشهایم را کامل کنم و به یک متخصص در زمینه فناوری اطلاعات تبدیل شوم، بنابراین درس خود را در رشته مهندسی رایانه در یکی از دانشگاههای بغداد ادامه دادم.
وی تاکید کرد: «در واقع، وضعیت موجود امنیتی (در کشور) و نبود امکان استخدام در نهادهای دولتی و عوامل دیگر مرا مجبور کرد به فکر مهاجرت به خارج از عراق بیفتم و همچون خیلیها که کشور را ترک کردند، در فکر رسیدن به اروپا باشم. من 1 سال و نیم پیش با 2 نفر آشنا شدم که به من وعده دادند در زمینه مهاجرت کمکم کنند به این شرط که به آنها در زمینهای، کمک کنم.»
ابو حارث گفت: «این دو دوست با من تماس گرفتند و گفتند باید در زمینه امور اینترنتی برای گروه تروریستی داعش به آنها کمک کنم تا آنها زمینه مهاجرتم را فراهم کنند. ماموریتی که به من واگذار کردند این بود که برایشان چند کاربری در توییتر بسازم و در آن کاربریها افکار و گزارش برخی فعالیتهایشان را منتشر کنم.»
وی افزود: «من هر روز حدود 50 کاربری در شبکه اجتماعی توییتر میساختم و هر بار با نام و اطلاعاتی مختلف، با کاربران در ارتباط بودم.»
ابو حارث درباره دلیل اقدام به این کار گفت: «هر بار به محض انتشار هرگونه اطلاعاتی از گروه تروریستی داعش، ظرف مدت کوتاهی که بعضا کمتر از 10 دقیقه بود، کاربریام از سوی توییتر مسدود میشد و من باید به سرعت برای متوقف نشدن کار، کاربریهای جدیدی میساختم. من حتی این اقدام را در دیگر شبکههای اجتماعی نیز انجام دادم.»
این هکر عراقی تصریح کرد: «آن دو دوست مرا مکلف کردند دروس آموزشی مربوط به خودشان را به همراه چند نفر دیگر در یکی از کافه های ترکیه فرابگیرم و در این دورهها بود که چگونگی هک سایتهای اینترنتی را آموختم.»
وی افزود: «عملیات رفتن به اروپا پس از انجام مصاحبه و رد درخواست من از سوی سازمان بینالمللی مهاجرت پایان یافت و مجبور شدم بهطور پنهانی و در حالی که بهشدت ناراحت بودم به عراق بازگردم.»
پس از این بود که ابوحارث به خودش قول داد تبدیل به یکی از عناصر قوی جهاد سایبری داعش شود.
وی در اینباره گفت: «ماموریت من شناسایی کاربریهای وابسته به جهاد یا هواداران آنها در خارج از کشور بود که با یکدیگر ارتباطاتی داشتند. سپس اقدام به هک کاربریها و یا سایتهای شناسایی شده میکردم.»
انتهای پیام/