صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۱ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴
گلزاری در واحد ورامین – پیشوا خبر داد

اختصاص ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اشتغال فارغ‌التحصیلان/ رخ‌داد بیشتر طلاق‌ها در ۵ سال نخست ازدواج

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: دولت در بودجه امسال حدود ۱۴ هزارمیلیارد تومان اعتبار برای اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه اختصاص داده و بیشتر همت دولت تدبیر و امید در سال ۹۴ در خصوص اشتغال است.
کد خبر : 14164

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمود گلزاری در همایش جوانان و ازدواج که در دانشگاه آزاداسلامی واحد ورامین- پیشوا برگزار شد، بی‌رغبتی به ازدواج را یکی از مشکلات ازدواج و تشکیل خانواده دانست و گفت: ۱۱ میلیون جوان مجرد در سن ازدواج در کشور هستند.


معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان افزود: برای دختران سن ۱۵ تا ۲۵ و و برای پسران۳۰ سال تا ۳۵ سالگی را سن ازدواج می‌گویند و از ۳۵ تا ۴۵ سال دوره تأخیر ازدواج و از ۴۵ سال به بعد برای خانم‌ها و از سن ۵۰ سال به بالا برای آقایان، دوران یأس از ازدواج و تجرد قطعی می‌شود.


این کار‌شناس و مشاور مسائل خانواده با بیان اینکه ۴۰ درصد علل عدم ازدواج در کشور مسائل اقتصادی است، خاطرنشان کرد: میانگین سن ازدواج در استان تهران برای آقایان ۳۱ سال و برای خانم‌ها حدود ۲۷ و ۲۸ سال است.









گلزاری مشاوره قبل از ازدواج را یکی از نکات مهم دانست و تصریح کرد: مشاوره قبل از ازدواج یعنی مثلثی که از سه رأس دختر و پسر، والدین و مشاور تشکیل می‌شود، مشاوره قبل از ازدواج بسیار لازم است و روان‌شناس حاذق باید در این حوزه فعالیت کند



معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با توجه به مسئله بالا رفتن سن ازدواج تصریح کرد: نگرانی در خصوص این مسئله برای دانشجویان دختر و تحصیل‌کرده نسبت به گروه‌های غیر تحصیل‌کرده بیشتر است.


گلزاری عدم دسترسی به فرد مورد نظر برای ازدواج را یکی دیگر از مشکلات ازدواج عنوان کرد و افزود: روش فرهنگی کشور ما برای پیدا کردن فرد مورد نظر برای ازدواج روش سنتی است، یعنی به شکلی است که خانواده پسر می‌تواند به دنبال دختر برود اما خانواده دختر نمی‌تواند به دنبال پسر برود. روش سنتی که مادران به خواستگاری بروند، ایرادی ندارد ولی کفاف نمی‌دهد.
این مشاور با توجه به وجود سایت‌های همسریابی در فضای مجازی اظهار کرد: اکنون ۳۵۰ سایت همسریابی وجود دارد که تمام آن‌ها غیر قانونی و بخشی از آن‌ها غیر اخلاقی هستند.


وی افزود: من معتقد هستم که دانشگاه یکی از عرصه‌های بسیار خوب انتخاب همسر است به شرط اینکه استادهای مشاور بتوانند به دانشجویان کمک کنند که در دانشگاه انتخاب خوبی داشته باشند.


به گزارش آنا، گلزاری مشاوره قبل از ازدواج را یکی از نکات مهم دانست و تصریح کرد: مشاوره قبل از ازدواج یعنی مثلثی که از سه رأس دختر و پسر، والدین و مشاور تشکیل می‌شود، مشاوره قبل از ازدواج بسیار لازم است و روان‌شناس حاذق باید در این حوزه فعالیت کند.


معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: شما اگر خواستگار بسیار خوبی هم داشتید بسیار لازم است که برای مشاوره قبل از ازدواج اقدام کنید.



این کار‌شناس مسائل خانواده نیاز به آموزش زوجین بعد از ازدواج تأکید و اعلام کرد: بیشتر طلاق‌ها در ۵ سال نخست ازدواج انجام می‌شود، ۲۰ درصد ازدواج‌ها در کشور به طلاق می‌انجامد و این عدد در تهران ۳۵ درصد است. سالانه 800 هزار ازدواج و 160 هزار طلاق در کشور اتفاق می‌افتد و تقریبا سالی چهل هزار دختر زیر ۳۰ سالِ طلاق گرفته به جامعه اضافه می‌شود که قریب به اتفاق آن‌ها دختران خوبی هستند.


گلزاری با بیان اینکه ۱۵ تا ۲۰ درصد طلاق‌ها در سال اول ازدواج صورت می‌گیرد، اظهار کرد: این چه ازدواجی است که اینقدر سست است وقتی ازدواج صورت می‌گیرد حداقل باید سه سال این ازدواج را مانند یک نهال کوچک مراقبت کرد.


معاون وزیر ورزش و جوانان مشکل اشتغال پسران در کشور را یاد آورشد و با بیان اینکه دولت هم در این خصوص مشکل دارد و خیلی طرحی ندارد، افزود: ۴۰ درصد از علل تجرد در کشور به خاطر بیکاری است که اگر دختر‌ها کمی قانع باشند و پسر‌ها در کنار تحصیل، فعالیت کنند شاید این مشکل برطرف شود.








گلزاری با بیان اینکه ۱۵ تا ۲۰ درصد طلاق‌ها در سال اول ازدواج صورت می‌گیرد، اظهار کرد: این چه ازدواجی است که اینقدر سست است وقتی ازدواج صورت می‌گیرد حداقل باید سه سال این ازدواج را مانند یک نهال کوچک مراقبت کرد

این مسئول بیان کرد: دولت در بودجه امسال حدود ۱۴ هزارمیلیارد تومان اعتبار برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه اختصاص داده است و بیشتر همت دولت تدبیر و امید در سال ۹۴ در خصوص اشتغال است.
وی افزود: البته پسران نیز نباید فکر کنند اشتغال یعنی پشت میز نشستن، بیشتر اشتغال پسران باید در شغل‌های آزادی که خود آن‌ها فعالیت می‌کنند مانند پرورش قارچ باشد. پسران باید راحت‌طلبی را کنار بگذارند و خدا هم برکت می‌دهد.


این کار‌شناس مسائل خانواده با انتقاد از عدم ازدواج دختران به دلیل ادامه تحصیل تصریح کرد: من به دختران می‌گویم ما می‌توانیم پروژه ازدواج را جلو بیندازیم، تحصیل اتفاق می‌افتد یعنی اگر همسر خوبی داشته باشیم، حتی در ۳۵ و ۴۰ سالگی می‌توانیم برای فوق لیسانس شرکت کنیم.


گلزاری درباره ازدواج با افرادی که یکبار ازدواج کردند هم گفت: از نظر علمی، تجربی و اسلامی هیچ منعی برای این موضوع نیست و قرآن کریم می‌فرماید شما با زنان خوب، با تقوا، پارسا ازدواج کنید چه این‌ها دوشیزه و چه بیوه باشند.


وی افزود: ولی حتما باید درباره ازدواج قبلی بررسی و تحقیق کرد و علت جدایی را متوجه شد و مشاوره برای کسی که جدا شده است و می‌خواهد دوباره ازدواج کند بیشتر لازم است.


این مشاور خانواده در مورد نسبت سن دختر و پسر در ازدواج تصریح کرد: الگوی جهانی و دلایل متعدد این است که سن مرد، بیشتر باشد ولی به منزله این نیست که اگر سن دختر دو سال بزرگ‌تر باشد، مشکلی حادی باشد. این به طرفین بر می‌گردد.


وی بیان کرد: خوب است پسر بین دو تا هشت سال با میانگین پنج سال، از دختر بزرگ‌تر باشند و هرچقدر از این رِنج سنی جدا می‌شویم باید دقت‌های بیشتری انجام دهیم و عوامل دیگر را باید بیشتر در نظر بگیریم.به گزارش آنا، گلزاری با تأکید براینکه سطح تحصیلات پسر نباید بیش از دو مقطع از دختر کمتر باشد، خاطرنشان کرد: مرد باید توانایی اداره و مدیریت زندگی را داشته باشد و تواناییش به حدی باشد که زن آن را قبول کند.








گلزاری: متاسفانه در کشور ما ۲۰ درصد از ازدواج‌ها به طلاق می‌انجامد و حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد آشفتگی دارد و ۳۰ درصد خوب می‌شود

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان سن، فرهنگ، تحصیلات، استقلال، پاکدامنی، راستگویی، سلامت روان، سلامت شخصیت، سلامت خانواده را ملاک‌هایی برای ازدواج عنوان و تصریح کرد: همه اینها در دوچیز هماهنگ بودن با هم و سالم بودن مهم است.
وی اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما ۲۰ درصد از ازدواج‌ها به طلاق می‌انجامد و حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد آشفتگی دارد و ۳۰ درصد خوب می‌شود.


گلزاری انتخاب خوب و آموزش خوب را شرط زندگی پایدار دانست و افزود: می‌توانیم با انتخاب و آموزش خوب انتخاب مناسبی انجام دهیم که بالنده باشد و از طلاق‌ها باید درس بگیرید که خوب انتخاب کنید و خوب آموزش ببینید.


رییس واحد ورامین – پیشوا نیز سخنانی درباره ترغیب دانشجویان به ازدواج سهل و آسان گفت و اقدامات حمایتی دانشگاه را در این مورد عنوان کرد.


دکتر حسینعلی شیبانی برگزاری جشن ازدواج دانشجویی به صورت سالیانه، پرداخت وام و اهداء هدایای نفیس، برگزاری کارگاه‌های مشاوره قبل و بعد از ازدواج و برگزاری اردوی‌های زیارتی را از جمله این موارد حمایتی برشمرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر