صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۹ - ۲۱ آذر ۱۳۹۵

ابرباکتری ۴ میلیون ساله در اعماق یک غار کشف شد

دانشمندان نوعی باکتری مقاوم به آنتی‌باکتری‌ها یافته‌اند که در عمق ۳۰۴ متری یک غار زنده مانده است. این باکتری نسبت به ۷۰ درصد آنتی بیوتیک‌ها مقاوم است و می‌تواند آنها را از کار بیاندازد.
کد خبر : 141518

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از مهر، این باکتری حدود چهار میلیون سال به دور از مردم و جامعه و حتی داروهای دیگر زنده بوده است. هازل بارتون، میکروب‌شناس دانشگاه آکرون که در کشف این باکتری کمک کرده است، می‌گوید: «به نظر من این باکتری خارق‌العاده است».


به گفته بارتون چنین باکتری‌هایی به دانشمندان کمک می‌کند سرچشمه قابلیت مقاومت در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها را دریابند و در آینده به راه‌هایی تازه برای مقابله با آن دست یابند.


این باکتری که «پائنیباسیلیوس» نام دارد، بیماری‌زا نیست و به انسان آزاری نمی‌رساند. بارتون و همکارانش این ابر باکتری باستانی را درون غار لچیگویلا در نیومکزیک آمریکا یافته‌اند که یکی از عمیق‌ترین غارهای آهکی آمریکا به شمار می‌رود.


جالب آن که این غار یکی از بدترین مکان‌های زمین برای ادامه حیات به شمار می‌رود زیرا نور خورشید به آن راهی ندارد و ۱۰ هزار سال طول می‌کشد تا آب‌های سطحی به درون غار راه یابند.


انتهای پیام/

ارسال نظر