صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر طه هاشمی در اختتامیه جشواره ملی نماز واحد علوم و تحقیقات:

نماز، عامل اصلی جلوگیری از سقوط انسان به گمراهی است

حجت الاسلام والمسلمین دکتر طه هاشمی در اختتامیه جشنواره ملی نماز و نقش آن در هویت یابی دانشجویی که در واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، نماز را مسیر و پل ارتباط بین انسان و خداوند دانست.
کد خبر : 141048

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سیدطه هاشمی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم، ضمن تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و مناسبت‌های آن به خصوص ولادت حضرت محمد(ص) و هفته وحدت گفت: «نماز عالی‌ترین جلوه عبادی مسلمین است.»


او افزود: خداوند دو موهبت الهی را مختص انسان قرار داد. اولین موهبت عقلانیت است که اصلی ترین وجه تمایز انسان و سایر مخلوقات به حساب می‌آید. موهبت دوم دین است که این دو در کنار یکدیگر بشریت را به نقطه مطلوب خلقت می‌رساند.»


سیدطه هاشمی ادامه داد: «انسان به سبب عقلانیتی که از سوی پروردگار یکتا دریافت کرده است، تنها مخلوقی است که گنجایش و توانایی درک ارزش و ذات واقعی باری‌تعالی را دارد.»


او عبادت را از جلوه‌های مهم دین و نماز را پرچم دین دانست و گفت: «در روایات نماز پایه و محور دین و عامل اصلی جلوگیری از سقوط انسان به گمراهی بیان شده است.»


سیدطه هاشمی تاکید کرد نماز در همه ادیان الهی وجود دارد. او افزود: «زمانی که حضرت آدم و حوا به دلیل خوردن میوه ممنوعه از بهشت به زمین رانده شدند، به جای آوردن نماز جزو اولین دستورات به آنها بود. هر جامعه‌ای که می خواهد به نماز آراسته شود باید به حقیقت آن که انسان‌سازی است، توجه ویژه‌ای داشته باشد.»


او در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «به تعبیر شهید مطهری فرهنگ روح جامعه است و از آن جایی که روح به صورت پیوسته است هر بخشی از آن دچار مشکل شود تمامی آن تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.»


معاون دانشجوی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «متأسفانه به جای پرداختن به حقیقت و ارزش‌های دین بیشتر به ظواهر آن توجه می‌شود. چه بسا برخی از آن‌هایی که در حجاب کاهلی می‌کنند ارزشی به مراتب بیشتر از ما در نزد خداوند برخوردار باشند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر