طعم انگور تاکستان شیرینتر میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان در این باره اظهار کرد: «طرح مطالعاتی عارضهیابی واحدهای عضو خوشه صنعتی فرآوری انگور تاکستان برای تقویت پیوند صنعت با دانشگاه و در راستای توسعه بازار انجام میشود.»
دکتر عباس جهانبخشی با بیان اینکه انگور یکی از محصولات استراتژیک استان قزوین است، تصریح کرد: «این محصول نقش بسزایی در افزایش تولید و توسعه اشتغال پایدار در استان و بویژه در شهرستان تاکستان ایفا میکند.»
وی خاطرنشان کرد: «بر اساس معیارهای تعیین شده، خوشه صنعتی فرآوری محصولات انگور به عنوان خوشه اولویت دار انتخاب و عملیات توسعه آن نیز از اوایل سال جاری شروع شده است.»
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان با بیان اینکه مسئولیت تشکیل و ساماندهی خوشههای صنعتی با هدف حمایت از صنایع کوچک و متوسط با شرکت شهرکهای صنعتی است، خاطرنشان کرد: «تهیه طرح شناسایی عارضههای واحدهای صنعتی عضو خوشه، گردآوری اطلاعات مورد نیاز شناسایی عمومی و کلی واحد تولیدی، بررسی بازار محصول تولیدی بازارهای موجود و بالقوه، شناسایی شکافهای وضعیت مطلوب و موجود بنگاههای تولیدی در زمینه فرآوری محصولات انگور و ارائه راهکارهای اجرایی از موضوع های مربوط به این قرارداد است.»
جهانبخشی با توجه به فعالیت 60 واحد صنعتی در حوزه تولید محصولات فرآوری انگور در این استان افزود: «با توجه به سطح بالای زیر کشت استان در حوزه انگور و رتبه نخست استان در تولید کشمش در کشور و جایگاه صادراتی این محصول، توسعه خوشه فرآوری انگور می تواند به توسعه بازارهای داخلی و خارجی این محصول استان کمک شایانی کند.»
وی یادآور شد: «امیدواریم انعقاد این قرارداد بتواند کمک شایانی به خوشه نوپای انگور در افزایش کیفیت بستهبندی و به تبع آن صادرات این محصول که جزء برنامههای آتی این خوشه است، ایفا کند.»
انتهای پیام/