5 درصد جراحیهای ستون فقرات منجر به بروز عفونت میشود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر گیو شریفی در آستانه برگزاری اولین کنگره ستون فقرات، اظهار کرد: بیماریهایی مثل دیسک کمر، تنگی کانال کمر، سرخودگی مهره و ... جزو شایعترین بیماریهای ستون فقرات است که توسط جراحان مغز و اعصاب درمان میشود.
وی اظهار کرد: به طور معمول ۲ تا ۵ درصد بیماران بعد از عمل جراحی ستون فقرات دچار عفونت میشوند بنابراین بیمار نباید استریل نبودن دستگاه جراحی را عامل بروز این عارضه بداند بلکه این عفونت به دلیل میکروبهای پوست ایجاد میشود و در بیماران دیابتی این عارضه شدیدتر است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید براینکه احتمال بروز عفونت در تمام انواع جراحیها از جمله ستون فقرات وجود دارد، خاطرنشان کرد: وقتی وسیلهای (پروتز) در بدن قرار میدهیم، احتمال عفونت بیشتر میشود.
مسئول هماهنگی کنگرههای انجمن جراحان مغز و اعصاب افزود: هر عمل جراحی، یک ریسک ذاتی عفونت دارد چون پوست میکروب دارد و هرچه با بتادین هم شسته شود میکروبها از بین نمیرود و مردم نباید فکر کنند در مسیر درمان آنها کوتاهی شده است.
این جراح مغز و اعصاب تاکید کرد: همه عفونتها دوره درمان دارد، به طوریکه عفونتهای سطحی دو هفته، عفونتهای عمقی سه ماه و در بعضی موارد نیز نیاز به عمل دوباره وجود دارد.
مسئول هماهنگی کنگرههای انجمن جراحان مغز و اعصاب با عنوان این مطلب که اولین کنگره ستون فقرات با حمایت انجمن جراحان مغز و اعصاب برگزار میشود، افزود: در این کنگره که از ۲۵ تا ۲۶ آذر در جزیره کیش برگزار خواهد شد، تمامی همکاران مغز و اعصاب، توانبخشی، ارتوپد و فیزیوتراپها حضور خواهند داشت و امتیاز بازآموزی نیز برای شرکت کنندگان در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/