صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۸ - ۱۷ آذر ۱۳۹۵
تا سال 1396؛

مدیرعامل راه آهن: یک هزار و 300 کیلومتر از خط آهن کشور دو خطه می شود

مدیرعامل جدید راه آهن جمهوری اسلامی ایران در بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از خط آهن تهران- قزوین گفت: تا سال 1396 یک هزار و 300 کیلومتر از خطوط ریلی کشور دو خطه می شود.
کد خبر : 140436

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از روابط عمومی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، سعید محمدزاده در این بازدید با ارایه توضیحاتی درباره روند پیشرفت پروژه ریلی تهران - قزوین، کمبود منابع مالی را در بخش ریلی یک چالش بزرگ عنوان کرد.
وی با بیان اینکه فعالیت شبانه روزی در اجرای این پروژه قابل تحسین است، افزود: بهره برداری از این مسیر ریلی می تواند در توسعه اقتصادی کشور ایفای نقش کند و علاوه بر افزایش امنیت سفر، از ترافیک و آلودگی هوا نیز بکاهد.


مدیرعامل راه آهن اظهارداشت: با توجه به سیاست های دولت برای توسعه شبکه حمل و نقل از جمله در حوزه ریلی، در کنار این طرح، تا پایان امسال شاهد 4خطه شدن خط آهن تهران - کرج خواهیم بود.
به گفته مدیرعامل راه آهن، تا پایان کار دولت یازدهم طول مسیرهای دوخطه راه آهن در کشور به 1300 کیلومتر افزایش می یابد.
مدیر عامل راه آهن با تاکید بر اینکه افزایش سهم بار برای راه آهن دراولویت اول قرار دارد، گفت: کشورهای منطقه خواهان ترانزیت کالا از طریق مسیر ریلی ایران هستند و از این طریق می توانیم به درآمدهای قابل توجهی جهت پیشرفت و تکمیل خطوط ریلی دست یابیم.


خط آهن تهران - قزوین به طول 142 کیلومتر و خط آهن در دست احداث قزوین - رشت نیز دارای 164 کیلومتر طول است و برنامه ریزی شده تا پایان امسال و تا خاتمه کار دولت یازدهم به بهره برداری می رسد.
با اتصال خط آهن قزوین به آستارا و جمهوری آذربایجان تکمیل کریدور شمال به جنوب، بندرعباس در جنوب ایران و هلسینکی در شمال اروپا به یکدیگر متصل می شوند و امکان رشد جابجایی بار و مسافر در این مسیر در منطقه فراهم می شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر