صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌و‌گو با آنا:

سپردن مسئولیت آسایهل به یک ایرانی باعث افتخار و گسترش روابط بین‌المللی است/ این مسئله شأن و منزلت علمی ایران را نشان می‌دهد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل وسعت، ارتباطات خارجی قوی دارد و گسترش تبادلات علمی بین‌المللی یکی از اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی بوده و هست.
کد خبر : 140233

محمد قمی، نماینده مردم پاکدشت و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره نقش انجمن‌ها و مراکز دانشگاهی بین‌المللی در گسترش روابط آکادمیک کشور گفت: «گسترش فعالیت‌های علمی با مبانی دینی ما سازگار است، بر اساس آموزه‌های دینی، ما باید با جعل مقابله کنیم. از طرف دیگر این مساله یکی از ضرورت‌های دنیای امروز است. دنیای امروز به علم و دانش نیازمند است. بنابراین گسترش همکاری با موسسات، مراکز و انجمن‌های آموزش عالی در سایر کشورها بسیار برای ما مطلوب است، زیرا علم مساله‌ای است که همه به آن نیاز دارند.»


او به آیه اطْلُبُوا الْعِلْمَ وَ لَوْ بِالصِّینِ اشاره کرد و گفت: «این آیه تاکید می‌کند که علم حتی اگر در چین هم باشد به دنبال آن برویم، گسترش روابط علمی با سایر کشورها برای همه جوامع مفید است. علم مثل مسائل سیاسی و اقتصادی نیست که بعضی‌ها بگویند ما آن را قبول داریم و بعضی‌ها آن را قبول نداشته باشند. همه به علم احتیاج دارند. هرچقدر روابط آکادمیک ما با دنیا بیشتر شود از نظر علمی به نفع کشور خواهد بود.»


قمی درباره اجلاس آسایهل که اکنون در کشور مالزی در حال برگزاری است، گفت: «اینکه مسئولیت این انجمن علمی به عهده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان تنها نماینده ایران در این اجلاس است، باعث افتخار ماست و جایگاه ایران و شأن و منزلت علمی این کشور را نشان می‌دهد زیرا ایرانی‌ها طالب علم هستند. اینکه از ایران یک نفر به عنوان رئیس این اجلاس انتخاب شده است جای خوشحالی است زیرا این مساله می‌تواند روابط بین‌المللی ما با سایر کشورها را گسترش دهد. کشورها به جای درگیری با هم، باید مبادلات علمی، سیاسی و... خود را افزایش دهند.»


او درباره سهیم شدن سایر دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ایرانی در کنار دانشگاه آزاد اسلامی در این اجلاس گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل وسعت، ارتباطات خارجی قوی دارد، بنابراین چه در زمان ریاست دکتر عبدالله جاسبی، چه در زمان ریاست دکتر حمید میرزاده گسترش تبادلات علمی بین‌المللی یکی از اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی بوده و هست.»


این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «از طرفی چون این دانشگاه در سایر کشورها شعبه دارد، برای وزارتخانه‌های علوم‌ سایر کشورها نیز شناخته شده است. سایر موسسات ایرانی نیز برای اینکه بخواهند روابط خود را چه با این اجلاس و چه سایر فعالیت‌های آکادمیک بین‌المللی گسترش دهند، باید بر روی این مساله کار کنند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر