صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۹ - ۱۶ آذر ۱۳۹۵

جزییات دریافت گواهی‌ مربیان سوادآموزی اعلام شد

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی به اعلام جزئیات دریافت گواهی رسمی مربیان سوادآموزی پرداخت و گفت: ادامه همکاری 64 هزار آموزش دهنده نهضت از سال 96 منوط به کسب این گواهینامه خواهد بود.
کد خبر : 140170

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از ایسنا، علی باقرزاده با اشاره به تفاهم نامه سازمان نهضت سواد آموزی با جهاددانشگاهی به منظور برگزاری دوره‌های توانمندسازی مجازی آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی اظهار کرد: هماهنگی خوبی میان ما و جهاددانشگاهی وجود دارد. در حال حاضر سرفصل‌های مربوط به این دوره همگی استخراج و بخش زیادی از محتوا تهیه و بارگذاری شده است. بخش دیگری که مربوط به تکنیک‌ها و الگوهای تدریس است نیز در حال آماده سازی است.


وی افزود: الگوهای تدریس توسط مربیان مجرب ارائه و در یک استودیو ضبط و بعد روی پرتال جهاد دانشگاهی بارگذاری می‌شود. پس از تکمیل این مرحله، ثبت نام فراگیر آغاز می‌شود و هر آموزش دهنده‌ای که با ما همکاری دارد می‌تواند با ورود کدملی ثبت نام و طی بازه زمانی سه تا پنج ماهه از درس نامه‌های ارائه شده بر روی پرتال استفاده کند.


رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه پس از طی این دوره افراد در مراکز سنجش و ارزشیابی جهاد دانشگاهی حضور یافته و به صورت مجازی آزمون می‌دهند گفت: به افرادی که حدنصاب نمره قبولی را کسب کنند گواهی رسمی آموزش بزرگسالان یا مربی سواد آموزی اعطا می‌شود و ادامه همکاری آموزش دهندگان با نهضت از سال 96 نیز منوط به کسب گواهینامه خواهد بود.


باقرزاده ادامه داد: در حال حاضر 70 هزار آموزش دهنده داریم که بخشی از آنها همکاران فرهنگی ما هستند و نیازی به شرکت در این دوره ندارند، اما حدود 64 هزار نفر باید در این آزمون شرکت کنند.


وی با اشاره به ارتباط میان آموزش‌های طی شده و حقوق و دستمزد آموزش دهندگان عنوان کرد: افرادی که سطوح بالاتر آموزش را در ادامه مسیر بگذرانند به حقوقشان اضافه می‌شود.


رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در پاسخ به اینکه بنابراین شرکت در این دورهها برای آموزش دهندگان اجباری است، گفت: بله، اگر آموزش دهندگان می‌خواهند با ما همکاری کنند باید دوره را بگذرانند.


باقرزاده درباره مهلت ثبت نام در این دوره‌ گفت: تا زمانی که همه فیلم‌ها، کتاب‌ها و درس نامهها بارگذاری نشوند ثبت نام را شروع نمی‌کنیم و همان زمان، مهلت شرکت در دوره‌ها را اعلام خواهیم کرد. بخش قابل توجهی از هزینه ها را نیز سازمان نهضت سوادآموزی می‌پردازد و ممکن است در انتها هزینه اندکی به منظور دریافت گواهی نامه مربی سوادآموزی از آنها اخذ شود.


وی افزود: تقویم آموزشی ما از ابتدای اردیبهشت هرسال شروع می‌شود و ثبت نام سوادآموزان به نام آموزش دهندگان منوط به دریافت گواهینامه است و اگر به هر دلیلی این امر به تاخیر بیافتد برگزاری امتحانات را منوط به گذراندن دوره کرده و در واقع ادامه همکاری را مشروط می‌کنیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر