صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون حجتی خبر داد:

صادرات ۳۸۰ میلیون دلاری محصولات شیلاتی/ممنوعیت صید ماهیان خاویاری

رئیس سازمان شیلات با بیان اینکه در سال جاری بیش از ۳۸۰ میلیون دلار صادرات محصولات شیلاتی خواهیم داشت، گفت: در سال گذشته تراز تجاری بخش شیلات ۱۵۰ درصد مثبت بوده است.
کد خبر : 140126

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از مهر، حسن صالحی با بیان اینکه سال گذشته صادرات محصولات شیلاتی از کشور ۳۵۰ میلیون دلار و میزان واردات این محصولات ۱۵۰ میلیون دلار بوده است، اظهار داشت: بر این اساس ما ۲۰۰ میلیون دلار افزایش صادرات در مقابل واردات داشتیم و تراز تجاری بخش شیلاتی ۱۵۰ درصد مثبت بوده است.


وی اضافه کرد: در کنار تولید محصولات شیلاتی، اقدام به واردات این محصولات نیز می‌شود، اما نکته مهم این است که تراز تجاری در این بخش مثبت است.


معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در سال جاری برای تولید ۲۰ هزار تن ماهی در قفس هدف‌گذاری شده است، افزود: این رقم توسط معاون اول رئیس‌جمهور نیز ابلاغ شده و ما امیدوار هستیم با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته به این هدف برسیم.


صالحی با بیان اینکه در سال جاری پیش‌بینی شده بیش از یک میلیون تن محصولات شیلاتی در کشور تولید شود، تصریح کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها در سال جاری بیش از ۳۸۰ میلیون دلار صادرات محصولات شیلاتی از کشور خواهیم داشت.


رئیس سازمان شیلات کشور درباره آخرین وضعیت صید ماهیان خاویاری نیز اظهار داشت: بر اساس تصمیم همه مسئولان کشورهای حاشیه دریای خزر که در نشست قزاقستان در تیرماه سال جاری اتخاذ شد، صید تجاری ماهیان خاویاری برای سال آینده نیز ممنوع شده، اما ما برای اینکه این مسئله باعث از دست رفتن بازارهای صادراتی ما نشود، پرورش این ماهیان را در دستور کار قرار داریم تا مقاصد صادراتی خود را حفظ کنیم.


وی در اظهارنظری جداگانه درباره برقراری تجارت ترجیحی ایران با کشورهای منطقه اوراسیا تا سه ماه آینده نیز افزود: برقراری تجارت ترجیحی با کشورهای منطقه اوراسیا اهمیت فراوانی برای صادرات محصولات شیلاتی گیلان دارد، به ویژه اینکه هم‌اکنون ما با کشورهای روسیه، بلاروس و قزاقستان در حال مذاکره برای توسعه بازارهای خود هستیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر