صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر اقتصاد:

ایران کریدور اصلی مبادلات تجاری منطقه می شود

طیب نیا موقعیت ویژه جغرافیای سیاسی- اقتصادی ایران را دارای ظرفیت های ممتازی خواند که می تواند ایران را تبدیل به کریدور اصلی مبادلات تجاری منطقه کند.
کد خبر : 140038

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از شادا، وزیر امور اقتصادی و دارایی، طی سخنانی در "بیستمین برنامه کنفرانس و جلسه عمومی گروه شرکت های سپرده گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه" ایران را به عنوان قدرت تاثیرگذار منطقه در زمینه اقتصاد و کشوری با دست آوردهای چشمگیر اقتصادی، به ویژه بعد از انعقاد تفاهم نامه هسته ای و پایان تحریم ها، دارای چشم انداز و افق بسیار روشن خواند.


علی طیب نیا با بیان اینکه برگزاری این کنفرانس می‌تواند به ارتقای سطح فنی و بازگشت درهای سرمایه گذاری جدید برای کشورهای شرکت کننده بیانجامد، اظهار داشت: یکی از دست آوردهای بزرگ اقتصادی جمهوری اسلامی ایران خروج از رکود تورمی است، به نحوی که رشد اقتصادی منفی کشور در سال های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ به واسطه سیاست های اصولی دولت یازدهم، تغییر جهت داد و در سال های۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ به ترتیب به مثبت سه و مثبت یک و سه دهم درصد رسید.
طیب نیا گفت: این روند مثبت، با اجرایی شدن برجام، تشدید شد، چنانچه در سه ماهه نخست سالجاری شاهد رشد اقتصادی مثبت پنج و چهار دهم درصد در کشور بودیم و برآوردها، پیش بینی متوسط رشد پنج درصد را برای کل سالجاری نشان میدهند.
وی با اشاره به پیش بینی رشد اقتصادی مثبت ایران از سوی سازمانهای معتبر بین المللی در سالهای آتی، از هدفگذاری رشد اقتصادی هشت درصدی و تدوین نقشه راه دقیق برای دست یابی به این هدف از سوی دولت خبر داد.


وزیر اقتصاد با بیان اینکه دولت جمهوری اسلامی در مهار تورم نیز بسیار موفق عمل کرده است و با اشاره به اینکه تورم در ایران از ۴۰ درصد در مهر ماه سال ۱۳۹۲ به ۸.۷ درصد در مهرماه سال جاری کاهش یافته است، افزود: این نشان از اجرای تدوین و اجرای برنامه مناسب برای اصلاحات اقتصادی در ایران دارد که زمینه را برای امنیت بیشتر سرمایه‌گذاران خارجی و تولید کنندگان داخلی فراهم آورده است.
وی در ادامه، مواردی چون، برخورداری ایران از رتبه اول ذخایر گازی خاورمیانه، رتبه دوم ذخایر نفت در منطقه، رتبه اول ذخایر معدنی در منطقه، رتبه سوم تولید ناخالص داخلی و رتبه دوم به لحاظ تعداد جمعیت را از جمله شاخصه های بسیار مهم کشورمان خواند که موقعیت ممتازی به آن در منطقه بخشیده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر