صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۳ - ۱۶ آذر ۱۳۹۵

درگیری لفظی میان نمایندگان چین و بریتانیا در شورای امنیت

منابع خبری از درگیری لفظی میان نماینده چین در سازمان ملل متحد با همتای بریتانیایی‌اش در شورای امنیت خبر دادند.
کد خبر : 140010

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به‌نقل از خبرگزاری روسیاالیوم، لیو چیه یی گفت: «من به متئو رایکرافت گفتم فضای شورای امنیت را (با حرف‌هایش علیه سوریه) مسموم نکند و از تحریف مواضع دیگر کشورها خودداری کند.»


صراحت لهجه این دیپلمات چینی در واکنش به همتای بریتانیایی‌اش از آن جهت بود که متئو رایکرافت از موضع پکن برای حمایت از مسکو درباره وتوی پیش‌نویس قطعنامه درباره حلب سوریه انتقاد کرد؛ قطعنامه‌ای که در نهایت با وتوی چین و روسیه تصویب نشد.


چیه یی گفت: «شورای امنیت محفلی جدی است و محل حملات بی اساس به مواضع دیگر کشورها نیست. از همین رو از نماینده بریتانیا خواستم تا فضای شورا را (با اظهارات بی اساسش) مسموم نکند.»


نماینده چین تاکید کرد، این نخستین‌بار نیست که رایکرافت بدین شکل در شورای امنیت اظهارنظر می‌کند و امیدوارم در آینده دیگر تکرار نشود.


به گزارش آنا، روسیه و چین شب گذشته (دوشنبه) از حق وتو علیه پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برقراری آتش‌بس 1 هفته‌ای در شهر حلب سوریه استفاده کردند.


مسکو در رد قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برقراری آتش‌بس 1 هفته‌ای در شهر حلب سوریه اعلام کرد این آتش‌بس به تروریست‌ها این امکان را می‌دهد که خود را تجهیز کنند.


این ششمین‌بار از سال 2011 است که روسیه و پنجمین بار است که چین از حق وتو برای نقض قطعنامه شورای امنیت درباره سوریه استفاده می‌کنند. همچنین در این جلسه، ونزوئلا به پیش‌نویس قطعنامه تنظیم شده از سوی زلاندنو، مصر و اسپانیا رای منفی داد و آنگولا نیز از رای دادن خودداری کرد. 11 کشور دیگر عضو شورای امنیت به این پیش‌نویس رای مثبت داده بودند.


انتهای پیام/

ارسال نظر