صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۴ - ۱۵ آذر ۱۳۹۵

جیمی کارتر: اوباما قبل از ترک کاخ سفید، کشور فلسطین را شناسایی کند

رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا از رئیس جمهوری این کشور خواست تا پیش از ترک این سمت، کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.
کد خبر : 139687

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، روزنامه ایندیپندنت نوشت جیمی کاتر، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا که از منتقدان سرسخت شهرک سازی های اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی است و به شدت از حقوق فلسطینی‌ها دفاع می‌کند و به دنبال راه حل دو کشوری میان اسرائیل و فلسطین است گفت: «فلسطین باید عضو کامل سازمان ملل متحد شود.»


وی در مقاله‌ای در روزنامه نیویورک تایمز نوشت: «من بر این باورم که آمریکا می‌تواند هنوز آینده درگیری‌های میان اسرائیل و فلسطین را پیش از تغییر ریاست جمهوری عوض کند اما زمان کمی در اختیار داریم. این یک اقدام و گام ساده اما حیاتی در دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکاست که باید پیش از روی کار آمدن رئیس جمهوری جدید اجرایی شود. آمریکا باید کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.»


کارتر همچنین گفت که شورای امنیت سازمان ملل متحد باید قطعنامه‌ای را در حل مناقشات موجود میان اسرائیل و فلسطین تصویب کند. چنین قطعنامه‌ای باید بر غیرقانونی بودن تمامی شهرک سازی‌های اسرائیل در مرزهای ۱۹۶۷ و همچنین انجام اقدامات بیشتر شامل غیرنظامی کردن فلسطین و اعزام و استقرار نیروهای حافظ صلح در منطقه تاکید داشته باشد.


وی همچنین شهرک سازی‌های اسرائیلی در فلسطین را نیز مورد انتقاد شدید قرار داد و گفت: «اسرائیل در حال شهرک سازی‌های بیشتر،‌ بی‌خانمانی فلسطینی‌ها و گسترش اشغالگری‌هایش است. بیش از ۵/ ۴ میلیون فلسطینی در سرزمین‌های اشغالی هستند اما شهروندان اسرائیلی در این مناطق ساکن نیستند. بسیاری از مردم تحت قوانین نظامی اسرائیل زندگی می‌کنند و در انتخابات اسرائیل رای نمی‌دهند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر