صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس خانه معدن ایران:

بزرگ‌نمایی فعالیت معدنی به عنوان کانون آلایندگی بدور از واقعیت است

رئیس خانه معدن ایران می گوید، امروز نسبت به فعالیت معدنی واقع گرایانه عمل نمی شود، بلکه با بزرگنمایی به عنوان کانون آلایندگی مطرح شود و این موضوع به ویژه در سطح استان تهران بدور از واقعیت است.
کد خبر : 139479

به گزارش گروه اقتصادی آنا، محمدرضا بهرامن در جمع رئیسان خانه معدن استان‌ها در تهران افزود: بررسی های میدانی توسط متخصصان نشان داد سهم معادن شن و ماسه تهران در آلایندگی این کلان شهر حدود هفت درصد است که در قیاس با منابع اصلی رقم ناچیزی است.
وی افزود: برخی از دستگاه های اجرایی با بهره گیری از ابزار رسانه در جهت القای مطالب بسود خود تلاش می کنند و این امر با واقعیت تطبیق ندارد و امروز معادن می توانند نقش بسزایی در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ایفا کنند.
بهرامن تاکید کرد: دستگاه های اجرایی باید درباره مسایل زیست محیطی با تکیه بر داده های میدانی نسبت به عملکرد بخش های مختلف قضاوت کنند و با هیاهوهای خبری مسایل را دنبال نکنند.
رئیس خانه معدن ایران درباره موضوع وضع عوارض برای صادرات سنگ تزئینی خام هم گفت : بهره گیری از دیدگاه کارشناسی تشکل ها می تواند منشا اثر باشد و امروز سازمان های مردم نهاد نقش بازوان اجرایی دستگاه ها را ایفا می کنند.
براساس این گزارش، بهرام شکوری رئیس کمیسیون صنایع و معادن اتاق ایران هم گفت: توقع فعالان عرصه معادن کشور از وزارت صنعت، معدن وتجارت این است که درباره مسایل مختلف مرتبط به این بخش، نقش پدرانه ایفا کند، زیرا برخی تصمیمات در رده های بالا قابلیت نقد وبررسی دارد و تشکل ها مشاوران امین و دلسوز نظام محسوب می شوند .
وی افزود: گزارش‌های مغرضانه توسط برخی، پیامد تصمیم های نادرست را به دنبال دارد و باید در برابر هر موضوعی امکان ارایه دیدگاه های کارشناسی وجود داشته باشد و دستگاه های تصمیم گیرنده نباید شتابزده عمل کنند.
شکوری یادآور شد: دولت های نهم و دهم بدون رایزنی با تشکل ها، برخی تصمیمات کلیدی برای بخش معدن و صنایع معدنی اتخاذ کردند که موجب از دست رفتن بازارهای زیادی شد.
به گفته وی، اقناع سازی شرط سیاست گذاری برای هر بخش است، چنانچه فعالان تشکل ها بتوانند دولت را در خصوص مسایل مربوط به آنها اقناع کنند، طبیعی است کار اصولی سیاست گذاری می شود و چنانچه جنبه عکس پیدا کند، تشکل ها پیرو تصمیمات کارشناسی هستند.


انتهای پیام/

برچسب ها: آلودگی معدن
ارسال نظر