صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۹ - ۱۳ آذر ۱۳۹۵
معاون گردشگری کشور خواستار شد

تلفیق نگاه جهانی و عملکرد ایرانی در به روزرسانی درجه بندی هتل‌ها

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در به روزرسانی ضوابط درجه بندی هتل های 1 تا 5 ستاره کشور، تلفیق نگاه جهانی و عملکرد ایرانی را در راستای افزایش کیفیت خدمات و رضایتمندی گردشگران الزامی دانست.
کد خبر : 138995

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مرتضی رحمانی موحد با حضور در دوازدهمین جلسه کارگروه بازنگری و تدوین ضوابط جدید درجه بندی هتل‌های کشور گفت: بهره مندی از نمونه های موفق بین‌المللی و پیوند آن به رویکرد و شرایط بومی کشور به عنوان عملکرد ایرانی می‌تواند به عنوان تلفیقی کاربردی در روند به روزرسانی ضوابط درجه بندی هتل ها به کار گرفته شود و در نهایت به ارائه ستاره هایی منطبق با کیفیت واقعی خدمات، منتهی شود.


وی با بیان اینکه گردشگری و هتلداری در زمره مشاغل بین‌المللی طبقه بندی می شوند؛ افزود: برای جلب رضایت گردشگران و ورود حرفه ای به این صنعت در بازار رقابتی موجود جهانی باید ضوابط و استانداردهای کیفیت جهانی در تدوین و بازنگری ضوابط و مقررات جاری مد نظر قرار گیرد.


معاون گردشگری با بیان اینکه در رویکرد جدید بیش از هر چیز رضایت از کیفیت خدمات اولویت می یابد؛ گفت: در بازنگری مذکور تلاش شده است سرفصل های مربوط به «کیفیت و راحتی تجهیزات»، «کیفیت خدمات» و «رعایت اصول توسعه پایدار و دسترسی افراد معلول وجانباز» به منظور باز تعریف بستری مطمئن برای افزایش رضایتمندی گردشگران فراهم شود.


رحمانی موحد با اشاره به اینکه پیش نویس اولیه طرح بازنگری ضوابط درجه بندی هتل ها بر مبنای مطالعات میدانی و بهره مندی از نمونه های موفق بین المللی می تواند ضریب اطمینان پذیری این روند را افزایش دهد؛ اظهار کرد: استفاده از گزارش مشترک نهاد نظرسنجی نروژ و سازمان جهانی جهانگردی در این زمینه و نیز ضوابط درجه بندی کشور فرانسه به عنوان مقصد اول گردشگری جهان، به واسطه تلفیق و ترکیب با نگاه بومی و عملکرد ایرانی سبب شکل گیری پیش نویس اولیه شده است که انشاءالله این پیش نویس در اختیار مراجع و تشکل های تخصصی و علمی قرار گرفته و نسخه نهایی آن پس از تایید ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابلاغ خواهد شد.


وی خاطرنشان کرد: نیاز است در بدنه ضوابط درجه بندی هتل ها کیفیت، جامع نگری و پاسخ گویی همه جانبه به نیازها و الزامات موجود لحاظ شود و با هماهنگی کلیه روابط و مناسبت های تاثیرگذار در این موضوع با نگاهی جامع به آینده و حال حاضر نسخه نهایی پیش نویس مورد نظر آماده شود.


این مقام مسئول همچنین با تشکر از اعضای کارگروه گفت: بی شک زحمات هر یک از اعضا در راستای اهتمام در اقدامی ملی، سبب غنای بیش از پیش خروجی پیش نویس نسخه نهایی خواهد شد.


پس از تدوین نهایی پیش نویس در کارگروه فنی مربوطه، قرار است طی نشست هایی با گروه‌های مختلف هتلداری، نقطه نظرات تکمیلی نیز اخذ و در ضوابط جدید گنجانده شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر