صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اتهام تاسیس صرافی به چهره‌های نزدیک به دولت/ برنامه تخریبی دلواپسان ناکام ماند

اگر تا به امروز «وزیران» و «معاونان رییس‌جمهور» بودند که سوژه دلواپسان می‌شدند، این‌بار «چند اسم آشنا»، موضوع گزارشات آنان را می‌سازند. نام‌هایی که تنها به دلیل شباهت اسمی با برخی مسوولان دولتی، به راحتی انگ رانت‌خواری می‌خورند و بدون هیچ‌گونه پشتوانه خبری، منتسب به مدیران دولتی می‌شوند.
کد خبر : 138879
به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از اعتماد، با گران شدن نرخ دلار، شاید کمتر کسی به فکرش می‌رسید که سراغ روزنامه‌ رسمی کشور برود و دنبال نام‌های موسسان صرافی در سال ٩٥ بگردد که وجه تسمیه‌ای با اسامی مدیران دولتی داشته باشد. اما این اتفاق برای دلواپسان به‌سادگی رخ داد و جست‌وجو در سایت روزنامه رسمی آنان را به نتایج خوشحال‌کننده‌ای- البته از منظر خودشان- رساند. صرافی‌های سال ۹۵، افزایش شدید قیمت دلار و چند اسم آشنا همزمان با چهارهزار تومانی شدن دلار، عنوان این گزارش بود و فرشید نوبخت، «به دلیل تشابه اسمی با سخنگوی دولت»، داوود مولاوردی‌زاده تبریزی «به دلیل تشابه اسمی با معاون امور زنان ریاست‌جمهوری»، محمدعلی ابطحی «به دلیل هم‌نام بودن با رییس‌دفتر رییس دولت اصلاحات» و علی فرجی‌دانا «به دلیل تشابه اسمی با نخستین وزیر علوم دولت یازدهم»، از افرادی بودند که در سال ٩٥ اقدام به تاسیس صرافی کردند. کسانی‌که دلواپسان را به این نتیجه‌گیری رساندند که «اصلاح‌طلبان شامه خوبی در گرانی ارز دارند. چه زمانی که در دوره احمدی‌نژاد امثال فریدون و صفدر حسینی صرافی زدند چه امروز. » این افراد بدون اینکه سندی برای اثبات نسبت خویشاوندی این اسامی با مقامات دولتی قبلی و فعلی ارایه کنند، تنها به این جمله اکتفا می‌کنند که «برای دسترسی به این اسامی به لینک زیر بروید و شماره ثبت شرکت‌ها را از عکس پایین این پست ‌بردارید و جست‌وجو کنید».


اعتراضات به گزارش دلواپسان


بهانه‌ای که دلواپسان برای اعلام حضور مجدد خود دست‌وپا کرده بودند، خیلی زود مورد اعتراض و تکذیب قرار گرفت. طی اعتراضاتی که خبر آن از سوی کانال تلگرامی اصلاحات نیوز منتشر شد، محمدعلی ابطحی اخبار مربوط به تاسیس صرافی که در رسانه‌های اصولگرا منتشر شده بود را شدیدا تکذیب کرد و گفت: «حتی اگر آن تصویر جعلی نباشد، شماره ملی من با شماره ملی در تصویر یکی نیست. »
دومین اعتراض از سوی معاون امور زنان ریاست‌جمهوری انجام گرفت. شهین‌دخت مولاوردی با تکذیب این خبر، سند محکمی برای از پایه اشتباه دانستن گزارش دلواپسان در دست داشت. چنانکه «مولاوردی معاون روحانی، اهل خوی است نه تبریز و نام خانوادگی‌اش پسوند‌ زاده هم ندارد.» واکنش دیگر به ادعای دلواپسان از سوی وزیر سابق علوم دولت یازدهم بود.


رضا فرجی‌دانا، در واکنش به شایعه پراکنی دلواپسان که مدعی شده بودند فردی به نام علی فرجی‌دانا که اخیرا صرافی تاسیس کرده نسبت خانوادگی با وی دارد، دست به قلم می‌شود و جوابیه‌ای را برای مجمع اصلاح‌طلبان ارسال می‌کند. در این جوابیه رضا فرجی‌دانا تاکید دارد که «این حقیر نیز از وجود چنین کسی در شجره خانواده بزرگ فرجی‌دانا در قم مطلع نیستم و اگر همچنین کسی وجود داشته باشد و آگهی منتشر شده منتسب به او باشد، هیچ نسبتی با این حقیر و خانواده‌ام که سال‌هاست زی معلمی را برگزیده‌ایم، ندارد.» وی در پایان دعا می‌کند که «خداوند ایران اسلامی را از شر شایعات مخرب مصون دارد.»


با وجود اعتراضات و تکذیبیه‌هایی که در خصوص تحقیق و تفحص دلواپسان صورت گرفته باید منتظر عکس‌العمل آنان بود. البته با تجربیاتی که وجود دارد آنان باز هم به نگارش گزارش‌هایی با اطلاعات غلط که بارها و بارها بر آن تکیه کرده‌اند و همواره نتیجه‌ای جز تکذیب نداشته‌اند، ادامه خواهند داد.



انتهای پیام/

ارسال نظر