صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۲ - ۱۱ آذر ۱۳۹۵
با حضور وزیر علوم

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران با دانشگاه بولونیا ایتالیا

با حضور دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه بولونیا امضا شد.
کد خبر : 138657

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این تفاهم‌نامه در دانشگاه بولونیا و با حضور دکتر سیدجواد میراسماعیلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر فرانچسکو اوبرتینی، رئیس دانشگاه بولونیا برای همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و تبادل استاد و دانشجو میان دو دانشگاه امضا شد.


رئیس دانشگاه بولونیا در این مراسم با تقدیر از پیشرفت‌های علمی ایران گفت: «با توجه به توانمندی‌های دانشگاه‌های ایران و علاقه دو طرف بر ادامه همکاری‌ها، اراده ما بر گسترش همکاری‌های موجود دانشگاهی با ایران به ویژه در بخش‌های پزشکی، مهندسی و دامپزشکی است.»


محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم به وضعیت سیاست‌گذاری علم و فناوری در ایران اشاره کرد و گفت: «ایران با تمدن عظیم و باستانی خود همواره در طول تاریخ مهد علم بوده است و دانشمندان و فرهیختگان تاریخ کهن آن همچون ابن‌سینا، حکیم رازی و فارابی کمک‌های موثری را در بسیاری از زمینه‌های علمی از جمله ریاضی، فلسفه، نجوم، شیمی و ... کرده‌اند.»


فرهادی به چارچوب همکاری‌های دوجانبه ایران و ایتالیا اشاره کرد و افزود: «علاوه بر تشکیل اولین کمیته مشترک علمی و فناوری دو کشور در تهران، درحال حاضر برنامه مشترکی موسوم به 'پیترو دلا واله' با 6 پروژه مشترک تعریف شده است. ایران در حال حاضر در بسیاری از پروژه‌های علمی کوچک با ایتالیا همکاری می‌کند که امیدواریم این همکاری‌های علمی و تحقیقاتی وارد مرحله عملی جدیدتری شود.»



انتهای پیام/

ارسال نظر