صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۴ - ۱۱ آذر ۱۳۹۵
قائم‌ مقام وزیر بهداشت:

برنامه تحول نظام سلامت دستاوردهای مهمی در حوزه بهداشت داشته است

قائم‌ مقام وزیر بهداشت با اشاره به اینکه برنامه تحول نظام سلامت دستاوردهای مهمی در حوزه بهداشت و درمان داشته است، اظهار کرد: از تمامی افرادی که دلسوز و یا صاحب‌نظر در حوزه سلامت هستند دعوت می‌کنم تا برای یک‌بار دستاوردهای این حوزه را از نزدیک مشاهده کنند.
کد خبر : 138601

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر ایرج حریرچی در حاشیه نشست مدیران و کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با قدردانی از اقدامات و تلاش‌های انجام‌ شده در توسعه خدمات نوین سلامت و اجرای پرونده الکترونیک سلامت در مناطق تحت پوشش،خاطرنشان کرد: بدون اغراق می‌توان گفت که اقداماتی که در مناطق حاشیه و هسته مرکزی شهر مشهد در حوزه بهداشت انجام شده تحسین‌ برانگیز و نمونه است.


وی با اشاره به پرونده الکترونیک سلامت سینا که به‌طور مستقل در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجراست، تصریح کرد: از تمام کسانی که با اجرای برنامه تحول نظام سلامت مخالفت می‌کنند و در این زمینه اظهار نظر می‌کنند می‌خواهم قبل از هرگونه ارائه نظر و پیشنهاد، اقدامات و دستاوردهای در این حوزه را از نزدیک ببینند.


در ادامه، دکتر حمیدرضا بهرامی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با اشاره به اجرای طرح ارائه خدمات نوین سلامت به هسته مرکزی شهر مشهد، گفت: برای اجرای طرح مراقبت‌های فعال و رایگان بهداشتی در کلان‌شهر مشهد اکنون ۳۸۲ مرکز بهداشتی و پایگاه جامع سلامت در مشهد دایر است.


وی افزود: ۱۶۱ مرکز بهداشتی و پایگاه جامع سلامت در مناطق حاشیه‌ای شهر مشهد و بقیه در سایر مناطق کلان‌شهر مشهد راه‌اندازی شده‌اند.


بهرامی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت کل جمعیت ساکن در حاشیه و کلان‌شهر مشهد شامل سه و نیم میلیون نفر زیرپوشش مراقبت‌های فعال و ارائه خدمات رایگان بهداشتی قرار گرفته‌اند.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هدف این طرح را گسترش دسترسی مردم به خدمات بهداشتی و پیشگیری از بیماری‌های مختلف عنوان و بیان کرد: در این برنامه خدمات بهداشتی سلامت از حالت غیر فعال خارج‌ شده و به‌ صورت فعال به جمعیت هدف ارائه می‌شود.


وی ارائه مراقبت‌های فعال بهداشتی و اجرای بسته ادغام پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر نظیر بیش فشاری خون، دیابت، بیماری‌های تغذیه‌ای و روحی روانی را از مزایای این طرح عنوان کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر