صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۸ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۳
از سوی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد صورت گرفت؛

نگارش کتاب سیمای اولیاءالله و جایگاه ولایت در عرفان و تصوف

کتاب سیمای اولیاءالله و جایگاه ولایت در عرفان و تصوف از سوی دکتر امیر حسین همتی عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد نگارش شد.
کد خبر : 1385

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به گفته نگارنده، عرفان و تصوف اسلامی بر دو اصل اصیل استوار شده است. نخستین رکن تصوف، توحید و شناخت موحد است؛ رکن دوم آن را نیز موضوع ولایت و شناخت ولی تشکیل می‌دهد.


عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد اظهار کرد: اهمیت پرداختن به شخصیت «ولی» و مسأله «ولایت» تا به آن حد است که آشنایی دقیق با عرفان و تصوف اسلامی، قبل از آشنایی با این موضوع، امکان‌پذیر نمی‌نماید.


نویسنده این کتاب افزود: هدف اصلی از تألیف کتاب حاضر آن است تا به شیوه‌ای نظام مند، به معرفی شخصیت ولی و تبیین نقش و جایگاه اولیاء‌الله در تصوف و عرفان اسلامی پرداخته شود؛ دیگر آن‌که، به سیر تاریخی نظریه ولایت، و حاشیه‌های فراوان، که در طول تاریخ رشد و تحول تصوف درباره این محور اصلی شکل گرفته است به صورت مبسوط، اشاره داشته باشد.


وی افزود: از مزیت‌های غیرقابل انکار این کتاب، مستند بودن مطالب و مباحث آن به گروهی کثیر از منابع کهن و معتبر اهل تصوف است. این استنادات، برای جوینده دانش‌های عرفانی، حصول نتایجی سودمند و قابل تأمل را در پی خواهد داشت.


این عضو هیئت علمی گفت: خواننده این کتاب، پس از آشنایی با مباحث مندرج در آن، افزون بر اینکه قادر خواهد بود تا از آرا و نظریات مشایخ راستین اهل طریقت در باب موضوع ولایت، اطلاعاتی وسیع و روشن در اختیار داشته باشد، می‌تواند بر مبنای آن نظریات، درباره باور‌ها و اعتقادات ارباب سیر و سلوک در خصوص ولایت و شخصیت ولی نیز به دریافت‌هایی نو دست پیدا کند. این اطلاعات و دریافت‌ها، به مخاطب کمک خواهند کرد تا در برخورد با آن دسته از عقاید و آدابی که در این زمانه، با اسم یا عنوان عرفان و تصوف معرفی می‌شوند، با تشخیص سره از ناسره، میزان بدعت‌های پدید آمده در این مرام و مسلک را به خوبی بازشناسد.


این کتاب برای استفاده علاقه مندان به ویژه دوستداران زبان و ادبیات فارسی در ۲۰۰۰ نسخه به چاپ رسیده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر