صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۳ - ۱۱ آذر ۱۳۹۵
یک فوق تخصص غدد و متابولیسم در گفت‌و‌گو با آنا عنوان کرد:

تغییر در تعریق را جدی بگیرید

یک فوق تخصص غدد و متابولیسم تغییر در میزان تعریق را یک علامت بسیار جدی دانست و گفت: افزایش و یا کاهش تعریق می‌تواند نشان از بیماری‌ ‌های اعصاب یا دیابت باشد.
کد خبر : 138286

دکتر محمدرضا مهاجری تهرانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا گفت: تعریق به تولید مایعی به نام عرق در سطح پوست گفته می‌شود که ترشح آن برای جلوگیری از ورود میکروب به بدن و ترک خوردگی پوست مفید است.


وی افزود: افزایش ترشح و تعریق می‌تواند به دنبال افزایش عملکرد غدد درون ریز و متابولیسم، غده تیروئید و یا غده هیپوفیز رخ دهد البته برخی خانم‌ها نیز در سنین یائسگی دچار افزایش تعریق می‌شوند.


این فوق تخصص غدد و متابولیسم در ادامه یادآور شد: افرادی که دچار افزایش تعریق به خصوص در فصول سرد سال می‌شوند، باید از نظر بیماری‌های اعصاب سمپاتیک و تیروئید مورد بررسی قرار بگیرند، بنابراین افراد باید توجه داشته باشند هنگام افزایش تعریق حتما به پزشک مراجعه کنند.


عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تغییر در میزان تعریق را یک علامت بسیار جدی دانست و گفت: برای مثال کاهش تعریق در پاها موجب خشک شدن پوست و احتمال بروز زخم دیابتی می‌شود و یا افزایش تعریق در دست‌ها می‌تواند نشان از بروز بیماری‌های اعصاب باشد.



انتهای پیام/

ارسال نظر