صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۱ - ۰۹ آذر ۱۳۹۵

میراث فرهنگی ایران در تانزانیا مرمت می‌شود

سفیر جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا در دیدار با رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری خواستار مرمت میراث فرهنگی ایران در تانزانیا شد.
کد خبر : 138206

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میرا ث فرهنگی و گردشگری موسی فرهنگ در دیدار با سید محمد بهشتی گفت: ارتباط فرهنگ دو کشور در قرن دهم میلادی و هنگام حضور یک ایرانی به نام علی بن حسین شیرازی در زنگبار شروع شده است.



وی با اشاره به آثار و ابنیه فراوان ساخته شده توسط این ایرانی در تانزانیا افزود: در سالهای گذشته دو طرح شامل شناسنامه دار کردن میراث فرهنگی ایران در تانزانیا و امکان مرمت تعدادی از این ابنیه توسط وزارت امور خارجه ارائه شده است.


فرهنگ خواستار همکاری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگرری دراین زمینه شد و در همین حال آمادگی وزارت امور خارجه برای هر گونه همکاری را مورد تاکید قرار داد.


بهشتی نیز در سخنانی انجام کارهای پژوهشی را وظیفه اصلی پژوهشگاه دانست و برای هر گونه همکاری در زمینه شناسنامه‌دار کردن میراث فرهنگی ایران در تانزانیا و مرمت آنها علام آمادگی گرد.


وی اظهار داشت: مرتضی رضوانفر عضو هیات علمی پژوهشکده زبان شناسی، کتیبه ها و متون پژوهشگاه هم اکنون برای مشارکت در راه اندازی نمایشگاه عکس «کتیبه‌های فارسی در جهان» در تانزانیا به سر می برد که پس از ارائه ارزیابی‌های او یک تیم برای اجرای پیشنهاد های وزارت امور خارجه تشکیل خواهد شد.


گفتنی است نمایشگاه عکس «کتیبه‌های فارسی در مساجد جهان» با هدف معرفی جایگاه ایران و زبان فارسی در گسترش مساجد و همچنین معرفی بخشی از خدمات متقابل اسلام و ایران به مناسبت ایام اربعین در مسجد شیعیان دارالسلام برپا شد.


پژوهشکده زبان‌شناسی، کتیبه‌ها و متون پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در تانزانیا در برپایی این نمایشگاه همکاری داشتند.



انتهای پیام/

ارسال نظر