صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۷ - ۰۸ آذر ۱۳۹۵

علت افزایش قیمت گوشت گوسفندی چیست؟

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از افزایش حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومانی قیمت این نوع گوشت در بازار خبر داد و گفت: سردی هوا و بازگشت زائران کربلا از جمله دلایل این امر است.
کد خبر : 138097

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از مهر، علی اصغر ملکی از افزایش قیمت گوشت گوسفندی طی روزهای اخیر خبر داد و اظهارداشت: از چهارشنبه هفته گذشته تاکنون قیمت گوشت گوسفندی بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تومان گران شده است.


وی اضافه کرد: در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه عرضه به مغازه‌دار بین ۳۲ تا ۳۳ هزار تومان و عرضه به مشتری بین ۳۶ تا ۳۷ هزارتومان است.


رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی دلیل این امر را مورد اشاره قرار داد و گفت: بازگشت زائران از کربلا و افزایش تقاضا در بازار در کنار سرد شدن هوا و مشکلاتی که در حمل و نقل پیش آمد، از جمله دلایل این امر است.


ملکی با بیان اینکه عوامل فوق سبب گرانی حدود ۵۰۰ تومانی قیمت دام زنده شده است، ادامه داد: با افزایش قیمت دام زنده، نرخ گوشت نیز بالا می‌رود.


به گفته وی درحال حاضر قیمت دام زنده به صورت عمده بین ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است ضمن اینکه قیمت دام زنده به صورت تک بیش از این عدد و حدود ۱۶ هزارتومان است.



انتهای پیام/

برچسب ها: دام زنده
ارسال نظر