صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۹ - ۰۸ آذر ۱۳۹۵

معاون حقوقی رئیس جمهوری: جذب سرمایه نیاز به ارائه تصویری آرام و امن از کشور دارد

معاون حقوقی رئیس جمهوری، گفت: مشکلات زیادی به دولت به ارث رسیده و آثار تحریم‌ها نیز کم و بیش برقرار است. از همین رو دولت تلاش دارد آرامش را بر فضای کشور مستقر کرده و بداخلاقی را کنار بزند تا امید، نشاط، برادری و تلاش جای ایجاد یاس و پراکندن بداخلاقی را بگیرد.
کد خبر : 138073

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، مجید انصاری یکشنبه شب و در مراسم سوگواری رحلت پیامبر اسلام (ص) و شهادت امام حسن (ع) در مسجد احمدیه نارمک، با تشریح وضعیت عربستان هنگام مبعث پیامبر اسلام (ص)، اظهار کرد: در جامعه عربستان آن روز سقوط اخلاقی تا آنجا پیش رفته بود که روابط حاکم بر افراد، مبتنی بر رذایل اخلاقی و ضد ارزش‌هایی چون قبیله پرستی، خودپرستی، زورمداری، حماقت و جهالت محض استوار بود.


معاون حقوقی رئیس‌جمهوری افزود: پیامبر نظام ارزشی جامعه روزگار خود را که در آن ناهنجاری‌ها به غلط به هنجارها و ارزشها تبدیل شده بودند، برهم زد.


انصاری در این باره گفت: هنگام فتح مکه، بسیاری از اهالی مکه فکر می‌کردند پیامبر به تقاص ظلم‌هایی که از سوی آنها بر او رفته است، کشتار به راه خواهد انداخت، اما پیامبر حتی خانه دشمن‌ترین دشمنانش را خانه امن اعلام کرد.


وی در ادامه افزود: امت پیامبر رحمت و رافت، امروز در گرداب جهالت نادانان، داعشی‌ها، وهابی‌ها، تکفیری‌ها و حامیان اسلام آمریکایی که فقط آدمکشی و خونخواری را می‌شناسند، بدترین مظلومیت تاریخ خود را تجربه می‌کند.


معاون حقوقی رئیس جمهوری با بیان اینکه امروز جامعه اسلامی مصیبت‌های بزرگی دارد، گفت: روزانه ده میلیون بشکه نفت به قیمت پایین از منابع نفتی سرزمین عربستان به آمریکا و رژیم صهیونیستی فروخته میشود و با پول آن اسلحه خریداری می‌شود تا مسلمانان مظلوم و فقیر یمن به خاک و خون کشیده شوند و اوضاع سوریه، عراق، افغانستان، لبنان و دیگر کشورهای اسلامی بهم ریخته شود.


انصاری، وظیفه مردم ایران در برهه زمانی کنونی را بسیار سنگین برشمرد و افزود: وظیفه نخست، آگاه‌سازی ملت‌های مسلمان نسبت به خطرات دشمن است که خوشبختانه رهبر معظم انقلاب و دولت به نحو احسن در حال انجام آن هستند و دیپلماسی فعال ما نیز در تلاش است بلکه کشورهای اسلامی به هم نزدیک شده و دل‌ها به هم مهربان و سایه خشونت و جنگ و ترور رفع شود.


وی وظیفه دوم را ساختن ایران اسلامی ذکر کرد و گفت: باید کشور را آنگونه که امام و شهدا می‌خواستند و مقام معظم رهبری می‌خواهند، بسازیم. یک ایران آباد با اقتصادی شکوفا و فرهنگی بالنده که در آن آحاد جامعه در عین اختلافات و تفاوت سلایق با هم مهربان باشند، بهترین تبلیغ برای اسلام است.


معاون حقوقی رئیس‌جمهوری اضافه کرد: وظیفه داریم ایران را به عنوان الگوی جامعه مطلوب مورد نظر پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) به جهان معرفی کنیم و این جز با ساختن صحیح کشور به دست خودمان میسر نیست.


انصاری گفت: در نظام اداری جمهوری اسلامی نباید رشوه و تضییع حقوق افراد را حتی یک مورد شاهد باشیم. نباید در نظام قضایی ما حتی حقوق یک نفر تضییع شود. مسئولان نظام اسلامی وظیفه دارند نظام اداری سالم ایجاد کرده و با فساد مبارزه اساسی کنند و با اصلاح نظامات ناکارآمد، در مصرف بیت‌المال صرفه‌جویی کنند.


وی افزود: ایجاد رونق اقتصادی، اشتغال برای جوانان، جذب سرمایه و اجرای اقتصاد مقاومتی، از مصادیق ساختن کشور هستند و نه به عنوان عضو دولت، بلکه به عنوان یک شاهد، می‌بینم که رئیس‌جمهوری، وزرا و مسئولان دولتی، جهادگونه در حال تلاش برای آبادانی و ساختن کشور هستند.


انصاری ادامه داد: البته مشکلات زیادی به دولت به ارث رسیده و آثار تحریم‌ها نیز کم و بیش برقرار است. از همین رو دولت تلاش دارد آرامش را بر فضای کشور مستقر کرده و بداخلاقی را کنار بزند تا امید، نشاط، برادری و تلاش جای ایجاد یاس و پراکندن بداخلاقی را بگیرد و زمینه برای مشارکت همگانی در ساختن کشور فراهم شود.


معاون حقوقی رئیس جمهوری اظهار کرد: دولت همه امکانات کشور را برای سازندگی بسیج کرده اما جذب سرمایه خارجی چنان که مورد تأیید سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری نیز هست، برای رونق و کسب و کار و ایجاد اشتغال در کشور لازم است.


وی تصریح کرد: جذب سرمایه نیاز به ارائه تصویری آرام و امن از کشور است و به ویژه برای جذب سرمایه خارجی باید ارتباطات خارجی ما تقویت و بازسازی شود. بداخلاقی و دعوا و ارائه پیام ناامنی به خارج از کشور مانع از جذب سرمایه خارجی می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر