صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۱ - ۰۷ آذر ۱۳۹۵
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب مطرح کرد؛

 احتمال ائتلاف شرکت‌های بین‌المللی برای توسعه مخازن نفتی جنوب

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: ممکن است برای توسعه هر میدان با چند شرکت، تفاهمنامه امضا شود. در ضمن طرح توسعه ارائه شده برای توسعه میادین از سوی شرکت های خارجی با طرح توسعه ارائه شده مناطق نفتخیز جنوب برای توسعه همان میدان ها مقایسه می شود. 
کد خبر : 137908

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، بیژن عالی پور با بیان اینکه شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از اسفندماه سال ۱۳۹۴ در خصوص الگوی جدید قراردادی مناطق نفتخیز با وزیر نفت مذاکراتی داشته است، افزود: پس از برگزاری جلسات متعدد و با موافقت وزیر نفت این الگوی قراردادی در هیات مدیره شرکت نفت تایید شد.


عالی‌پور افزود: این مدل از قراردادها در چارچوب الگوی قراردادهای وزارت نفت و منطبق با کلیات آن است و در راهبری توسعه و تولید تابع شرایط میدان‌ها و ساختار فنی و تخصصی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب است که برای نخستین بار در صنعت نفت اجرا می شود.


وی افزود: تصویب چارچوب اجرایی الگوی جدید قراردادهای نفتی مناطق نفتخیز جنوب منجر به مذاکره این شرکت با حدود ۳۳ شرکت داخلی و بین المللی شد و در این راستا این شرکت در نظر دارد با برخی از این شرکت ها مجموعه تفاهمنامه های همکاری امضا کند.


به گفته عالی‌پور، در چارچوب دستورالعمل شرکت ملی نفت ایران، شرکت‌هایی که با آنها تفاهمنامه همکاری و قرارداد محرمانگی امضا می شود، برای مطالعه میدان‌ها حداکثر ۶ ماه فرصت دارند تا اطلاعات مورد نیاز برای طراحی برنامه جامع توسعه میدان (MDP) را گردآوری و به شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ارائه کنند.


وی با بیان اینکه ممکن است برای توسعه هر میدان با چند شرکت مذاکره و موافقتنامه (MOU) امضا شود، افزود: همانطور که مخازن میدان شادگان بین کنسرسیوم بین المللی پرگس و شلمبرژه مشترک است. در ضمن طرح توسعه ارائه شده برای توسعه میادین از سوی شرکت های خارجی با طرح توسعه ارائه شده مناطق نفتخیز جنوب برای توسعه همان میدان ها مقایسه می شود.


عالی‌پور با بیان اینکه در صورت لزوم ممکن است بخش هایی از دو طرح توسعه ای مناطق نفتخیز جنوب و شرکت های خارجی با هم ترکیب شود، گفت: در نهایت پس از اینکه شرکت های طرف قرارداد مناطق نفتخیز جنوب نتیجه مطالعات خود را ارائه کردند، شرکت ملی نفت ایران تصمیم می گیرد که توسعه میدان از طریق مذاکره یا با ترک تشریفات به شرکت ها واگذار شود.


وی ضمن ابراز خرسندی از حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی در آیین امضا تفاهمنامه همکاری با شرکت شلمبرژه اظهار کرد: امیدوارم با پشتیبانی نمایندگان مجلس این تفاهمنامه ها منجر به انجام مناقصه و انتخاب پیمانکاران شود.



انتهای پیام/

ارسال نظر