صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۱ - ۰۸ آذر ۱۳۹۵
مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌و‌گو با آنا عنوان کرد:

برای پیشگیری از سرماخوردگی «زرشک» و «مرکبات» بخورید

مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد: مصرف روزانه یک قاشق غذا خوری زرشک خام و یا خوردن سه عدد میوه حاوی ویتامین C می‌تواند موجب پیشگیری از سرماخوردگی و بهبود وضعیت افراد مبتلا شود.
کد خبر : 137640

دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم غذایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا با توجه به آغاز فصل سرما و شیوع سرماخوردگی، گفت: به افراد توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی یا بهبود سلامتی بعد از ابتلا، روزانه یک قاشق غذاخوری زرشک و یا حدقل سه عدد میوه حاوی ویتامین C مانند پرتغال، نارنگی و لیمو شیرین مصرف کنند.


وی افزود: میوه‌هایی که به طور طبیعی دارای ویتامین C هستند دارای مقدار فراوانی آنتی اکسیدان، اسید فولیک و فیبر نیز هستند که این مواد می‌تواند موجب افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن شود.


مدیر گروه جامع تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: به افراد تاکید می‌شود زرشک را به صورت خام مصرف کنند.


درستی درباره مصرف مکمل‌های ویتامین C به جای میوه و سبزیجات، عنوان کرد: مصرف مکمل‌های دارویی هیچ گونه تاثیری در پیشگیری و بهبود وضعیت بیماران مبتلا به سرماخوردگی ندارد به همین دلیل افراد باید میوه‌ و سبزیجات تازه را استفاده کنند.




انتهای پیام/

ارسال نظر