بررسی پیشرفت دستگاههای اجرایی در ارتباط با توسعه دولت الکترونیک در حوزه آموزش/ تحسین فعالیتهای حوزه فنآوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، این جلسه با حضور دکتر محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس نصرتالله جهانگرد معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، مهندس رضا باقریاصل معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران و نمایندگان وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان فنیو حرفهای کشور برگزار شد.
در این جلسه گزارش سامانهها و خدمات الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی در مواردی چون تبادل بیش از 70 هزار نامه در ماه به شکل الکترونیکی و برخط از طریق شبکه یکپارچه مکاتبات اداری دانشگاه (شیماد)، بررسی بیش از 40 هزار درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان از طریق سامانه نقل و انتقال دانشجویان و ارائه خدمات آزمایشگاههای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی به طور منسجم از طریق سامانه آزمایشگاههای همکار آزاد (ساها) از سوی دکتر امیر صحافی، مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شد.
گزارشهای ارائه شده، از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد توجه و تحسین قرار گرفت. صحافی با بیان اینکه به عنوان نمونه تنها در یک مورد نقل و انتقال دانشجویان، پیش از الکترونیکی کردن امور، این موضوع با گرفتاریهای فراوان برای دانشجویان و خانواده آنها همراه بود، ابراز امیدواری کرد سایر نرمافزارهای دانشگاه نیز بتوانند در کنترل مراجعات حضوری موثر باشد.
همچنین در این جلسه با توجه به تجارب دانشگاه آزاد اسلامی، مقرر شد تا این دانشگاه نیز به شکل یک عضو مستقل به اعضا کارگروه خوشه "آموزش و پژوهش" به عنوان یکی از کارگروههای 14 گانه توسعه دولت الکترونیک اضافه شود.
به دنبال گزارش ارائه شده قرار شد تا این دانشگاه در سالن خدمات دولت الکترونیک نمایشگاه الکامپ 95، به معرفی دستاوردهای خود در ارتباط با ارائه سرویسهای الکترونیکی به مخاطبان بپردازد.
در دوره جدید مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی، از بیش از 35 سامانه و سرویس الکترونیکی جدید بهرهبرداری شده است که اغلب آنها با تکیه بر توان فنی و تخصصی داخل دانشگاه تولید شده است.
انتهای پیام/