صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۳ - ۰۳ آذر ۱۳۹۵

افزایش یک میلیون و 70 هزار بشکه ای نفت مناطق نفت‎خیز در پسابرجام

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اشاره به فعالیت های گسترده انجام شده در دوران پسابرجام در این شرکت از افزایش تولید ۱ میلیون و ۷۰ هزار بشکه ای نفت خام خبر داد.
کد خبر : 136790

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی نفت ایران به اهواز، بیژن عالی پورگفت: اقداماتی که از سوی شرکت مناطق نفت خیز جنوب در دوران پسا برجام انجام شد، به افزایش ۱ میلیون و ۷۰ هزار بشکه نفت تولیدی ایران منجر شد که شگفتی جامعه بین الملل را به همراه داشت.


وی با برشمردن برخی اقدامات انجام شده در این دوران گفت: پس از اجرایی شدن برجام بیش از ۲۵ هزار اقلام مهندسی، پنج هزار مورد تعمیرات، ۵ هزار مورد اصلاحیه فرایندی و بیش از ۲۵۰ هزار تعمیرات اساسی توربین و ... انجام شد که منجر به شگفتی کشورهای حوزه خلیج فارس به ویژه عربستان شد.


عالی پور با ابراز امیدواری برای به نتیجه رسیدن این تفاهمنامه گفت: شرکت مناطق نفتخیز جنوب چهار میدان برای توسعه دارد که در قالب مدل جدید قراردادی پس از انجام مطالعات اولیه به مناقصه گذاشته می شود.


وی همچنین با اشاره به ۶۰ جلسه برگزار شده با اعضای کنسرسیوم گفت: در مدیریت فنی پس از بررسی محتوای این جلسات به نتیجه رسیدیم امروز این تفاهم نامه را با اعضای کنسرسیوم پرگس و دانشگاه شریف تهران به امضا برسانیم.


تولید و توسعه میدان های نفتی و گازی اولویت وزارت نفت است


حمید دریس، مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب نیز در این مراسم با اشاره به تصمیم وزارت نفت برای توسعه هرچه بیشتر مخازن نفتی و گازی در کشور گفت: برای توسعه این مخازن سبدی از مدل های قراردادی مورد استفاده قرار می گیرد و موضوع نوع قرارداد نیست بلکه تولید و توسعه اولویت وزارت نفت است.


وی به تصویب مدل قراردادهای جدید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از سوی هیأت مدیره شرکت ملی نفت ایران اشاره کرد و گفت: در کنار مدل هایی همچون بیع متقابل و مدل جدید قراردادهای موسوم به IPC ، شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با توجه به شرایط مخازن تحت مدیریت خود، مدل قراردادی ویژه ای دارد که پس از تأیید از سوی هیأت مدیره به مناطق ابلاغ شده است.


دریس ضمن قدردانی از فعالیت هایی که در جهت تهیه پیش نویس این مدل قراردادی در شرکت ملی مناطق نفتخیز انجام شده بیان کرد: با حمایت های وزیر نفت این مدل قراردادها به نتیجه رسید که شرکت ملی نفت ایران در این مدل به عنوان کارفرما و شرکت مناطق نفتخیز به عنوان مجری قلمداد می شود و شرکت های طرف قرارداد به عنوان پیمانکار فعالیت می کنند.


وی با اشاره به اینکه نقش مهم و برجسته شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در این مدل قراردادی تفاوت اصلی آن با مدلIPC است گفت: امیدواریم این مدل قراردادی بتواند منجر به انتقال دانش فنی و سرمایه مورد نظر به کشور شود.


مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با بیان اینکه ۶۱ شرکت خارجی بر اساس این مدل قراردادی برای همکاری ابراز تمایل کرده اند گفت: در مذاکراتی که با ۳۳ شرکت داشته ایم به زودی MOU هایی را به امضا می رسانیم.


وی با اشاره به امضای نخستین تفاهم نامه در قالب قراردادهای جدید مناطق نفتخیز گفت: در هفته آتی تفاهمنامه دیگری نیز با شرکت شلمبرژه به امضا می رسانیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر