احداث ۶ هزار پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه نشین شهری/ کاهش میزان شکر و نمک در محصولات غذایی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت در پنل نهمین کنفرانس جهانی ارتقا سلامت در شانگهای چین در خصوص اقدامات ایران در اصلاح فرهنگ و مصرف غذایی ضمن اشاره به ارتقا همکاریهای بین بخشی به منظور اصلاح فرهنگ مصرف مواد غذایی در چارچوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ایران، گفت: در این راستا با دستگاهها و وزارتخانههای مختلف تفاهمنامههایی منعقد شده که به مرحله امضا و اجرا رسیده است.
وزیر بهداشت از کاهش 50 درصدی واردات روغن پالم در 2 سال گذشته خبر داد و گفت: در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم.
وی افزود: باید میزان اسید چرب آزاد را تا 5 سال آینده به صفر برسانیم.
هاشمی در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه بهداشتی با اشاره به احداث 6 هزار پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه شهری، افزود: هر 3 پایگاه بهداشتی یک مرکز جامع سلامت را تشکیل میدهد و به ازای هر 2 هزار ایرانی یک مراقب سلامت و یک کارشناس تغذیه در پایگاههای بهداشتی حضور دارد.
انتهای پیام/