صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۶ - ۰۱ آذر ۱۳۹۵
کارشناس تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان:

آشنایی با علائم مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن

کارشناس تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: تماس با میزان بالای مونوکسید کربن در مدت طولانی سبب تهوع، استفراغ، تپش قلب، کاهش هوشیاری، آسیب دائمی عصبی، کما و مرگ می‌شود.
کد خبر : 136115

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر مجید حنیفه با اشاره به ورود موج سرما در بیشتر نقاط کشور، گفت: پیشگیری از مسمومیت ناشی از گازها به ویژه گاز مونوکسیدکربن که مسمومیت با این گاز یکی از مرگبارترین انواع مسمومیت‌ها شناخته شده، نیازمند دقت و احتیاط بیش از پیش در استفاده از سیستم‌های گرمایشی است.


وی مونوکسیدکربن را گازی بی‌رنگ، بی‌بو و بدون طعم و غیر محرک برشمرد که در اثر سوختن ناقص سوخت‌های فسیلی مانند نفت، گاز، بنزین، گازوئیل، دود اگزوز اتومبیل و ذغال چوب حاصل می‌شود.


حنیفه سردرد، گیجی، ضربان شدید شقیقه‌ها، وزوز گوش و خواب آلودگی را از نشانه‌های تماس با گاز مونوکسید کربن دانست و اظهار کرد: تماس با میزان بالای مونوکسید کربن در مدت طولانی سبب تهوع، استفراغ، تپش قلب، کاهش هوشیاری، آسیب دائمی عصبی، کما و مرگ می‌شود.


این کارشناس تجویز و مصرف منطقی داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان یادآور شد: علایم مسمومیت با مونوکسید کربن در کودکان تهوع، استفراغ و اسهال است.


وی تاکید کرد: برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در هنگام استفاده از بخاری‌های نفتی و گازی اطمینان از نصب صحیح و کارکرد مناسب دودکش‌ها الزامی است.


انتهای پیام/

ارسال نظر