صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۳۰ - ۰۲ آذر ۱۳۹۵
رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در گفت‌و‌گو با آنا؛

شیرجه‌روها نزدیک به سن بازنشستگی بودند اما شگفتی‌ساز شدند/ واترپلوی ایران امروز یکی از قدرت‌های آسیا است/ به دنبال جذب مربی خارجی هستیم

رئیس فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو گفت: با تمرینات و اردوهای مستمر و تهیه امکانات سخت افزاری به طور حتم شیرجه و واترپلو ی ایران در بازی های آسیایی جاکارتا مدال آور خواهند بود.
کد خبر : 136065

محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو در گفت و گو با خبرنگار ورزشی آنا درباره مسابقات آسیایی ژاپن گفت: «‌تیم‌های شنا و شیرجه و واترپلو بعد از 20 سال که در مسابقات آسیایی حضور نداشتند امسال موفق شدند که در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند و نتیجه قابل قبولی هم کسب کردند.»


وی درباره کسب مدال برنز توسط تیم ملی شیرجه برای نخستین بار اظهار کرد: «‌این تیم با ترکیب شهنام نظرپور و مجتبی ولی پور در این رقابت‌ها شرکت کرد. این دو شیرجه رو با اینکه نزدیک به سن بازنشستگی هم بودند اما توانستند برای اولین بار نتیجه تاریخی کسب کنند و به مقام سوم و مدال برنز رسیدند. متاسفانه در ایران به رشته شیرجه اهمیت چندانی داده نمی شود و من امیدوارم این مدال، پایه خیری برای این رشته باشد.»


رضوانی تاکید کرد: «‌من برای تیم ملی شیرجه آینده خوبی متصور هستم چرا که این تیم با دو سال توجه و نگاه ویژه توانست برای اولین بار در رقابت‌های قهرمانی آسیا به مقام سوم برسد به طور حتم اگر این روند ادامه پیدا کند ما موفقیت‌های بیشتری را در این رشته شاهد خواهیم بود و در مسابقات جاکارتا مدال تیم شیرجه قطعی خواهد بود.»


وی در ادامه گفت: «‌شیرجه‌رو‌ها در روز اول مسابقات در شیرجه هماهنگ در تخته سه متر مغلوب حریف شدند اما در روز آخر شکست را جبران کردند و با کسب مقام سوم برنز آسیا را از آن خود کردند، به نظرم هر کشوری که میزبان است حقی را به عنوان میزبانی دارد و از آن استفاده می کند. این موضوع هم ربطی به ناداوری ندارد.»


رئیس فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو ادامه داد: «‌متاسفانه ما از نظر بودجه ای در شرایط خوبی نیستیم چرا که فدراسیون ما سه رشته دارد که هر سه آنها المپیکی هستند و نیازمند توجه بیشتری است اما ما تنها یک بودجه می گیریم که همین امر شرایط را برای ما سخت می کند. متاسفانه فدراسیون ما حتی از فدراسیون های دیگر که یک رشته دارند هم بودجه کمتری می گیرد. امیدوارم با روی کار آمدن سلطانی فر که خودش از اهالی ورزش است نگاه ها به رشته های پایه تغییر کند و به آنها اهمیت بیشتری داده شود.»


رئیس فدراسیون شنا همچنین در مورد ناکامی تیم ملی شنا در رقابت‌های آسیایی ژاپن اظهار کرد: «‌در تیم شنا ما از دو شناگر جوان و دو بزرگسال استفاده کردیم. سینا غلام پور و بنیامین قره حسنلو دو نخبه جوان ما در این رقابت‌ها بودند و مهدی انصاری و جمال چاووشی فر از شناگران قدیمی بودند اما متاسفانه آنها نتوانستند انتظارات را برآورده کنند. قرار است تا چند روز آینده جلسه‌ای داشته باشیم و عملکرد آنها را ارزیابی کنیم. رنج سنی شناگران معمولا تا 20 سال است بنابراین ما به دنبال این هستیم که با یک برنامه ریزی در تیم ملی شنا جوانگرایی کنیم و حتی برای جذب یک مربی خارجی هم اقدام کنیم.»


رضوانی در خصوص عملکرد تیم واترپلو و کسب عنوان چهارمی در این رقابت‌ها عنوان کرد: «‌مهمترین اتفاقی که در این رقابت‌ها برای تیم ملی واترپلو افتاد این بود که حالا کشورهای آسیایی نگاه ویژه ای به واترپلوی ایران دارند. این تیم 9 ماه تمرینات سخت و فشرده‌ای داشت و گاهی که من به آنها سر می زدم از این فشار و سختی تمرین خسته می شدم . امروز واترپلوی ایران هم یکی از مدعیان است. من شب قبل از بازی با کادر فنی در ارتباط بودم و شب سختی را گذارندم، بازیکنان ما مقابل چین به آب زدند و برای اولین بار مقابل چین که یکی از قدرت های مسلم واترپولو است با نتیجه مساوی 7 بر 7 بازی را تمام کردند اما در ضربات پنالتی تیم حریف امتیازها را از ملی پوشان گرفت و با نتیجه 11 بر 8 به پیروزی رسیدند.»


رئیس فدراسیون شنا،شیرجه و واترپلو در پایان عنوان کرد:« این مسابقات نشان داد که تیم های شیرجه و واترپلو پتانسیل بسیار بالایی دارند و به طور حتم با حمایت های وزارت ورزش ورزش آنها در مسابقات 2018 اندونزی مدال آور خواهند بود. تیم واترپلو ساختار جوانی دارد و این تیم می تواند تا 10 سال دیگر ساختار خود را حفظ کند و مطمئن باشید واترپلو راه خود را پیدا کرده است و با تمرینات مستمر قدرت اول آسیا شناخته می شود.»


رضوانی همچنین به امکانات سخت افزاری رشته‌های تحت مدیریتش اشاره کرد و گفت: «‌ما برای موفقیت در رشته‌های شنا و واترپلو و همچنین شیرجه باید امکانات سخت افزاری قابل توجهی را در اختیار ورزشکاران خود قرار دهیم. به عنوان مثال تداوم موفقیت در رشته شیرجه به تخته‌های مربوط به این رشته برمی‌گردد که اگر ما بتوانیم این امکانات را برای آنها فراهم کنیم به طور حتم به موفقیت هم خواهیم رسید، اما این تخته ها موبوط به یک شرکت آمریکایی است که حدود 14 هزار دلار هزینه دارد. در رشته شنا هم اگر وزارت ورزش امکانات سخت افرازی بیشتری در اختیار هیات‌ها و فدراسیون قرار دهد به طور حتم ثمره آن را در آینده می بینید.»


انتهای پیام/

برچسب ها: محسن رضوانی
ارسال نظر