اولین جشنواره بینالمللی انیمیشن با موضوع پژوهش، فناوری و نوآوری
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به نقل از دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)، دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فنّاوری با هدف شناسایی دستاوردها، چالشها و فرصتهای حوزه پژوهش، فنّاوری و نوآوری از منظر هنرمندان نخستین دوره مسابقه بینالمللی انیمیشن با موضوع پژوهش، فناوری و نوآوری را برگزار میکند. این دوره از مسابقه با موضوع محوری «چالشها و فرصتهای موجود در پژوهش، فنّاوری و نوآوری» است.
روانبخش صادقی، دبیر نخستین دوره مسابقه بینالمللی انیمیشن با موضوع پژوهش، فناوری و نوآوری درباره گفت: «این جشنواره در راستای مباحثی چون پژوهش، تحقیقات و فناوری، نوآوری و نهادینه کردن این موضوعات برگزار میشود. سال گذشته دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری این جشنواره را در حوزه عکس و کاریکاتور برگزار کرد که نتایج قابل توجهی به همراه داشت. در همین راستا تصمیم گرفته شد تا این جشنواره را در حوزه هنر انیمیشن نیز برگزار کنند.»
این کارگردان انیمیشن با تأکید بر اینکه بسیاری از مسایل اجتماع را میشود با زبان هنر بیان کرد، گفت: «زبان هنر میتواند با مخاطب ارتباط بهتری برقرار کند و تبدیل به یکی از رسانههای تاثیرگذار در جامعه شود.»
او افزود: «ما تلاش میکنیم تا در این جشنواره هنرمندان در حوزه انیمیشن به این نتیجه برسند که از چنین رویکردهایی برای تولید انیمیشن استفاده کنند تا در نهایت رویکردهای مورد نظر از طریق انیمیشن در جامعه منتشر شود.»
دبیر نخستین جشنواره «انیمیشن، پژوهش، فناوری و نوآوری» گفت: «در تلاش هستیم که این جشنواره محلی برای ابتکار و نوآوری در حوزه انیمیشن شود تا فعالان در این عرصه در زمینه نوآوری فعالیت بیشتری داشته باشند. بعلاوه با ورود نقد و انتقاد از طریق انیمیشن، بتوانیم تاثیر قابل توجهی در جامعه داشته باشیم.»
صادقی افزود: «یکی از مهمترین اتفاقهایی که در این جشنواره به دنبال آن هستیم، حضور افراد آماتور در حوزه انیمیشن است. اختتامیه این جشنواره نیز ۲۸ آذر و در هفته پژوهش برگزار میشود. در واقع این جشنواره افتتاحیه ندارد و علاقمندان به شرکت در این جشنواره فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند تا داوریها انجام شود.»
موضوعها و مضمونهای کلی مدنظر این دوره از مسابقه فناوری و نوآوری مسئولانه، تجهیزات پژوهشی دانشگاهها و پژوهشگاهها، تعاملات بینالمللی علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، ارتباط دانشگاهها و مراکز پژوهشی با کار و صنعت، پژوهشهای غیرکاربردی، سهم پژوهش در تولید ناخالص داخلی، بهرهوری در پژوهش، پژوهشگران و بازار کار، مهاجرت دانش آموختگان و پژوهشگران، جایگاه پژوهش در بین مردم، فنّاوری و نوآوری در زندگی مردم، فنّاوری و نوآوری در مظاهر اجتماعی، شهری و روستایی، فنّاوری و آسیبهای اجتماعی، فنّاوری و بومیسازی، فنّاوریهای نرم و نقش فنّاوری در تولید ثروت ملی اعلام شد.
علاقمندان به شرکت در این جشنواره میتوانند آثار خود را به سایت www.atfest.ir ارسال کنند.
انتهای پیام/