صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۳ - ۳۰ آبان ۱۳۹۵

سید رضا اکرمی: داعشی‌ها نظیر قاتلان امام حسین (ع) هستند

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری تأکید کرد: تبلیغات و تعلیمات ناروا و بیان غلط تاریخ بلایی بر سر مسلمان می آورد که نماز بخواند و بعد با کشتن حسین بن علی (ع) بخواهد به بهشت برود. عینا شما نظیرش را امروز در بین داعشی ها می بینید که شعار «لا اله الا الله، محمد رسول الله» را بر پارچه سیاه بنویسند و آن وقت مسلمان بکشند.
کد خبر : 135910

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، به نقل از جماران، حجت‌الاسلام سید رضا اکرمی در مراسم شب اربعین حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: اولین نکته در مورد اربعین این است که اگر کسی از من شما سؤال کرد مدرک اربعین کجاست؟ جواب آیه پنجم سوره ابراهیم است. خدا می فرماید «ای پیامبر ایام الله را برای امتت یادآوری کن.» قرآن حدود 280 مرتبه کلمه ذکر و یادآوری را مطرح می کند که یک مورد آن و ذکرهم بایام الله است.



عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز افزود: امام باقر (ع) می فرماید هم روزهای خوش و خرم و شادی و هم روز غم و غصه و مصیبت یوم الله است و اربعین روز سخت و تند و تیز اهل بیت (علیهم السلام) است که باید به آن توجه کنیم.


وی اظهار کرد: نکته دوم این است که قرآن مجید به ما می فرماید «ای مؤمنین مبادا نسبت به شعائر خدا بی توجه باشید.» اگر کسی روز اربعین و شب اربعین و مراسم اربعین کنار قبر سالار شهیدان باشد و راهپیمایی 80 کیلومتری از نجف تا کربلا یا 200 کیلومتری از بصره تا کربلا یا 240 کیلومتری از رمیله تا کربلا را گرامی بدارد نشان می دهد دلش با امام حسین (ع)، قرآن و رسول اکرم (ص) است.


اکرمی با تأکید بر اینکه بحث درباره اربعین سید الشهدا (ع) یک کتاب مفصل است، گفت: ما یک تقویم، تبیین و تحلیل تاریخ داریم. تقویم یعنی روز چهلم اما تبیین یعنی اینکه بگوییم کربلا و نهضت حسینی دو پرونده دارد؛ یکی از مدینه تا مکه و کربلا و دیگری از کربلا تا کوفه و از کوفه تا شام و بازگشت به کربلا تا مدینه است. باید بررسی کنیم که بعضی ها می گویند قسمت دوم به مراتب سخت تر، تندتر و تیزتر بود. چون مرحله اول جنگ نیم روزی بیشتر طول نداشت اما قسمت دوم یک اربعین طول کشید.


وی یادآوری کرد: حضرت سجاد (ع) می گوید که ای کاش من مرده بودم و این صحنه های تلخ را نمی دیدم. وقتی از او سؤال می کنند که کجای این سفر بر شما سخت گذشت سه بار فرمود شام. گفتند که پدر شما را در شام کشتند چرا از شام می گویی؟ فرمود ما را تحقیر و توهین کردند و زخم زبان زدند. ما بچه های پیامبر (ص) هستیم؛ تحقیرها و سرزنش ها بسی سخت تر و سنگین تر از کشتن و زخم بدن است.


رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری گفت: امام حسین (ع) فرمود خدا توسط رسول اکرم (ص) به من فرمود به کربلا برو و همان خدا توسط رسول اکرم فرمود که زن ها را هم همراه خود ببر. اگر نقش اسارت نبود ما نمی دانیم تاریخ بر سر حادثه کربلا چه می آورد. این زن و بچه حدود پنج ماه تا عصر عاشورا با امام حسین (ع) آمدند تا همه چیز را ببینند و بعد به اسارت بروند و یک تاریخ مصور و متحرک همه را برای مردم شام و کوفه بیان و یا برای تاریخ ضبط کنند.


وی ادامه داد: مطمئن ترین افراد برای کربلا و نهضت حسینی اهل بیت هستند که آمدند همه چیز را ببینند، بشنوند و ثبت کنند و بعد برای تاریخ نقل نمایند. چطور می شود که می گویند بچه ها و یاران پیامبر (ص) را بکش و به بهشت برو. نشان می دهد تبلیغات و تعلیمات ناروا و بیان غلط تاریخ بلایی بر سر مسلمان می آورد که نماز بخواند و بعد با کشتن حسین بن علی بخواهد به بهشت برود. عینا شما نظیرش را امروز در بین داعشی ها می بینید که شعار «لا اله الا الله، محمد رسول الله» را بر پارچه سیاه بنویسند و آن وقت مسلمان بکشند.


اکرمی تأکید کرد: برای خرید کتاب هم پول بگذارید و این تغذیه فکری را جدی بگیرید. مطالعه کنید و تحلیل تاریخ را بدانید تا متوجه شوید زمان ما زمان حسین، حسن، زین العابدین، باقر العلوم، علی بن موسی الرضا و یا زمان دیگر است.


وی با اشاره به اینکه زیارت اباعبدالله (ع) را امام صادق (ع) انشاء کرده است، اظهار کرد: یادمان باشد زیارت اربعین از زمان امام چهارم باب شده است؛ امام صادق (ع) زیارت نامه را مفصل نوشته، اما امامی که به زیارت نامه رسمیت داده امام عسکری (ع) است. امام عسکری می گوید علامت مؤمن پنج چیز است؛ یکی اینکه بسم الله الرحمن الرحیم را بلند بگوید، دوم سجده با خلوص نیست، سوم پنجاه و دو رکعت نماز و چهارم انگشتر در دست راست و پنجم زیارت اربعین است. امام عسکری می خواهد بگوید شما مداری می خواهید که شور و شعار داشته باشد او قبر حسین بن علی (ع) است. امام عسکری ما را به امام حسین (ع) می سپارد و بیمه شدن ما را در پرتو سید الشهدا می داند.


عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: از سال 94 و امسال بیش از 20 میلیون شیعه، سنی، مسیحی، بودایی و دهها مذهب دیگر در این اجتماع بین المللی حاضر شدند. ما قبلا بیشترین اجتماع را حج با 2 میلیون جمعیت و این همه ضایعه می دیدیم اما بیست میلیون نفر این اجتماع بین المللی است که باید مانور دهیم و یک همایش، نمایش و دانشگاه عظیم است.


وی تأکید کرد: ما سه حرف می زنیم؛ یک وقت می گوییم بابا حسین و گاهی می گوییم یا حسین (ع) اما جای یک شعار خالی است و آن «با حسین» است. ما کربلا می رویم اما باید حسینی شویم. باید حسینی شویم و ببینیم که امام حسین (ع) همه موجودی خود را برای آگاه کردن و روشن کردن مردم و برای آگاه سازی و افشاگری داد.


اکرمی افزود: امام خمینی (ره) فرمود «هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید» نه اینکه به زبان و بیان و قلم به یکدیگر توهین کنید. نکته دوم این است که تا جای ممکن دست در دست هم اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل را انجام دهیم و پول ها را در تولید، تجارت و صادرات سرمایه گذاری کنیم؛ اما انصاف هم داشته باشیم. باید تجربه خود را به کار بگیریم و میهن خود را آباد کنیم و اگر شعار بدهیم و آلودگی، فساد و فسق و فجور داشته باشیم و فطرت خدایی ما آسیب ببیند یقین بدانید موفق نخواهیم شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر