صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

شهرام کرمی : «ابوبکر محمدی، فاطمه محمدی» اثری قابل بحث ، قابل احترام و مبتنی بر اندیشه و تفکر است

شهرام کرمی نویسنده و کارگردان تئاتر در پایان اجرای نمایش «ابوبکر محمدی، فاطمه محمدی» این نمایش را اثری قابل بحث و مبتنی بر تفکر و اندیشه عنوان کرد که می تواند تماشاگر را به فکر وادار کند.
کد خبر : 135810

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی نمایش، شهرام کرمی که در تماشاخانه سنگلج به تماشای نمایش «ابوبکر محمدی، فاطمه محمدی» نوشته و کار جلال تجنگی نشست در پایان این اجرا گفت: نمایش «ابوبکر محمدی، فاطمه محمدی» نمایشی قابل بحث ، قابل احترام و مبتنی بر اندیشه و تفکر است. می‌توانم به صراحت بیان کنم که این نمایش می‌تواند تماشاگر را به فکر وادار کند.


وی این نمایش را دارای چند حسن معرفی کرده و افزود: اول اینکه سوژه خوبی انتخاب شده است، این مسألۀ تفاوت مذاهب، و رفتار انسانی که باعث می‌شود این تفاوت‌ها به وجوه اشتراکی برسند، چنانچه در نمایش هم باوجود تفاوت مذهبی که بین دو گروه از اشخاص نمایش وجود دارد و مبنای اثر است، اما نهایتاً می‌بینیم که رفتار انسانی بروز می‌کند و فرصتی برای سوءاستفاده از این تفاوت های مذهبی ایجاد نمی شود و این بزرگترین حسن نمایشنامه است که سوژه بسیار مناسبی انتخاب کرده است. سوژه‌ای مثل تفکر تندروانه، تعصب دینی و جنگ فرقه ای که این روزها در خاورمیانه دیده می شود.


وی ادامه داد: کارگردان با تیزهوشی و البته جسارت سراغ چنین سوژه‌ای رفته است، چراکه همین موضوع می توانست خیلی حاشیه هم داشته باشد ولی نویسنده خیلی منطقی و با یک نگاه تحلیلی به این موضوع پرداخته است.


این کارگردان تئاتر دومین و اصلی ترین خصوصیت این نمایش را شبیه نبودن اثر به هیچ نمایش دیگر عنوان کرده و افزود: در این نمایش ایده های خلاقانه متعددی در شیوه اجرایی و پرداخت نمایشنامه وجود دارد. به نظرم چیزی که روی صحنه اتفاق می افتد، شبیه هیچ نمایش دیگری نیست. این ویژگی در شیوه اجرایی، طراحی صحنه و لباس و بازی‌های نمایش کاملاً نمود دارد و من این ویژگی را خاصیت منحصر به فرد این کار می دانم .


کرمی سومین ویژگی این نمایش را بازی‌های یک دست و روان بازیگران معرفی کرده و گفت: بازی‌های یکدست نمایش هماهنگ با سبک و شیوه اجرایی اثر است. در واقع یک هارمونی و هماهنگی بین بازی‌های یک دست و روان بازیگران و عناصر مختلف اجرا مثل طراحی صحنه و لباس، موسیقی عامیانه، ترکیب ویدئو پروژکشن و تصویر با یک فضای واقعی و.... بوجود آمده که این نمایش را خاص می کند.


او در پایان از مخاطبان دعوت کرد که به تئاتر سنگلج بیایند و یک نمایش تفکربرانگیز و ویژه ببینند.


نمایش «ابوبکر محمدی، فاطمه محمدی» هر روز غیر از شنبه ها ساعت 18 در تماشاخانه سنگلج روی صحنه است و علاقه مندان می توانند از طریق سایت تیوال نسبت به پیشخرید بلیط این نمایش اقدام کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر