صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

حدیث میرامینی در نقش مادری که فرزندش را آتش زد

بازیگر نمایش «دور از دسترس اطفال نگهداری شود» با بیان اینکه خودش را در قبال مبارزه با مواد مخدر مسئول می داند، درباره نقش خود در این نمایش گفت.
کد خبر : 135210

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا به نقل از مهر، حدیث میرامینی بازیگر «دور از دسترس اطفال نگهداری شود» درباره نقش خود در این نمایش گفت: من نقش سوری را بازی می کنم که به نظرم بسیار کاراکتر سختی است و برای من یک ریسک به حساب می آید به همین دلیل تمام تلاشم را می کنم که بتوانم آن را درست بازی کنم. در واقع سوری یک کاراکتر عجیب است که جایی می توان به آن نگاه از خودگذشتگی داشت و در جای دیگر می توان نگاه خودخواهی و به دور از انسانیت به آن داشت.


وی ادامه داد: اگر بخواهیم به صورت جامعه شناسانه به آن نگاه کنیم، باید بگویم دسته ها و رده های مختلفی از انسان ها وجود دارند که یک سری از آنها بسیار عجیب و دور از ما هستند. آنها درون خود زندگی می کنند و نگاهشان به زندگی بسیار فرق می کند. آنها آنقدر از عرف جامعه به دور هستند که برای ما بسیار عجیب به نظر می رسند. این متن حسی را در من بیدار می کند که من به عنوان یک بازیگر تلنگر می خورم که این نقش را بازی کنم.


میرامینی در مورد چگونگی نزدیک شدن به نقش توضیح داد: روز اولی که برای این کار صحبت کردم، اعتراف کردم که من چنین چیزی را نمی شناسم پس لازم است تحقیق کنیم. از همان روز ساعت ها در اینترنت تحقیق کردم، مقاله خواندم و فیلم دیدم. همراه گروه نیز به جاهایی رفتیم که این آدم ها زندگی می کنند و آنها را از نزدیک دیدیم و به این ترتیب به لحاظ ظاهری و فیزیکی و نوع صحبت کردن به آنها نزدیک شدیم. باید بگویم که این امر واقعا کار سختی بود چون آنها ارتباط خود با بیرون را کم کرده اند. اینکه آنها چرا این راه را انتخاب کرده اند، برایمان مهم بود. به هر حال موضوعی که وجود دارد، این است که وقتی من چنین آدم هایی را می بینم آنقدر به نظرم عجیب می آیند که اگر کسی را در حال بازی در چنین نقش هایی می دیدم، می گفتم که چقدر اغراق کرده است.


وی همچنین در ارتباط با جذابیت نقش از نگاه خودش گفت: سوری، نقش سختی بود و من تا به حال آن را بازی نکرده بودم و اگر می توانستم از پس آن بربیایم اعتماد به نفس و اطمینان به خودم بالاتر می رفت. از طرف دیگر وقتی به دنبال این رفتم که نقش را بشناسم، خودم را در قبال موضوع مبارزه با مواد مخدر مسئول دانستم. مهمترین اتفاقی هم که برای من افتاد این بود که دیگر از اینطور آدم ها نمی ترسم.



میرامینی در پایان در مورد بازخورد تماشاچی پس از تماشای نمایشی با این موضوع تلخ بیان کرد: ما واقعا به دنبال این نیستیم که کاری باب میل تماشاچی انجام دهیم. به هر حال داستان تئاتر با دورهمی و سیرک فرق می کند و منظور هنر و تئاتر صرفا سرگرمی نیست بنابراین وظیفه ما بیدار کردن مردم در قبال دغدغه ها و مسایل تلخ و شیرینی است که در جامعه وجود دارد. ممکن است این موضوع تلخ باشد ولی حقیقت جامعه است و من آن را به چشم خود دیده ام.


نمایش «دور از دسترس اطفال نگهداری شود» نوشته فرشته فرشاد و کارگردانی مهدی پاشایی از ۲۳ آبان تا ۲۳ آذر ساعت ۲۰ در سالن سایه مجموعه تئاتر شهر به نشانی تقاطع خیابان انقلاب و ولی‌عصر روی صحنه می رود.


«دور از دسترس اطفال نگهداری شود» بر اساس داستان واقعی پدر و مادری است که بر اثر مصرف زیاد شیشه کودک شش ساله خود را آتش می‌زنند.


سایر عوامل این نمایش عبارتند از طراح صحنه: از علیرضا مهران، طراح گریم: سارا بلبلی ، آهنگساز و آوا: آیدا روزبهانه، طراح پوستر و بروشور: سینا افشار، رضا خاکی، گروه کارگردانی: علی محمدی، منشی صحنه: فاطمه ذاتی، مدیر تبلیغات و مشاور رسانه ای: آوا فیاض، دستیار گریم: امیرحسین بلبلی، عکاس: رامین زمین پیما، روابط عمومی: مریم پوراحمدی.


انتهای پیام/

برچسب ها: مواد مخدر
ارسال نظر