شایعه استفاده از سم فرمالین برای پرورش قارچ تکذیب شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از ایرنا، بهروز جنت افزود: فرمالین مادهای است که برای ضد عفونی کردن بسیاری از تجهیزات و فضاهای بیمارستانی مورد استفاده قرار میگیرد.
جنت درعین حال به این نکته هم تاکید کرد که تولید کنندگان فرآوردههای آرایشی و بهداشتی بر رعایت حد مجاز این ماده توجه داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: اثر و بوی تند این ماده به حدی است که عملا استفاده از آن را در مواد غذایی غیر ممکن میسازد. اگر افراد حقیقی یا حقوقی، سندی مبنی بر استفاده از فرمالین در فرآورده های غذایی دارند، میتوانند نمونهها را برای اندازه گیری و کنترلهای لازم به سازمان غذا و دارو یا واحدهای تابعه این سازمان ارائه دهند تا اقدامات لازم در خصوص آن انجام شود.
مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: روش اندازه گیری این ماده بسیار سهل است و در کمترین زمان ممکن انجام میشود.
انتهای پیام/