صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۲ - ۲۴ آبان ۱۳۹۵

نماینده قائمشهر و جویبار خواستار ارائه برنامه دقیق دولت در تصویب معاملات بین‌المللی شدند

مخالفان لایحه موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین ایران و دولت تانزانیا مطرح کردند که دولت باید برنامه مشخصی را از پیش برای تصویب این معاملات به مجلس ارائه دهد.
کد خبر : 134212

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، علی ادیانی‌راد در نشست علنی امروز (دوشنبه، 24 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه موافقت‌نامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه‌گذاری بین ایران و دولت تانزانیا در مخالفت با این لایحه گفت: به شکل محتوایی با این لایحه مخالفتی ندارم چون این لوایح نوعی موافقت‌نامه بین دولت‌ها است و نمی توان برخی اجزاء و مواد آن را تغییر داد.


نماینده مردم قائمشهر و جویبار در مجلس شورای اسلامی افزود: در این لایحه به اصول 77، 125 و 139 قانون اساسی هیچ توجهی نشده است به ویژه در مواد 16، 17، 18 و 22 که اشاره به انتخاب داوران با مکانیزم مشخص و اجرای حکم و ارجاع دعوی به داوری هیچ توجهی به اصول گفته شده نشده است.


وی تأکید کرد: هرچند که قالب این موافقتنامه‌ها مشخص است اما در نگارش آن نیز کمیسیون مربوطه باید موارد مورد نیاز را رعایت کند.


همچنین مهرداد بائوج لاهوتی نیز در مخالفت با این لایحه گفت: نماینده دولت باید توضیح دهد که تاکنون سقف معاملات ایران با کشور تانزانیا به چه میزان بوده است ضمن اینکه هدف از این موافقت‌نامه چیست و با تصویب آن چه کار اقتصادی صورت خواهد گرفت.


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: همچنین با تصویب این موافقت‌نامه چه تصمیم و مبادله اقتصادی با تانزانیا صورت می‌گیرد البته روابط اقتصادی میان ایران و همه کشورهای دنیا باید افزایش پیدا کند اما برخی از موافقت‌نامه‌ها بدون هیچ توجهی تصویب شده و برخی کشورها می‌گویند که ایران حق عضویت خود را پرداخت نمی‌کند بنابراین دولت هیچ برنامه از پیش تعیین شده‌ای برای تصویب این معاملات ندارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر