صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۲ - ۱۸ آبان ۱۳۹۵
مدیرکل دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌و‌گو با آنا:

افزایش سه برابری شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی/ ارائه 800 محصول پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در هفته پژوهش

مدیرکل دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از نمایشگاه مطبوعات از انتخاب سه شرکت‌ دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان شرکت‌های برتر و معرفی آنها به ستاد هفته پژوهش کشور و نمایش 800 محصول پژوهشی و فناوری این دانشگاه در نمایشگاه هفته پژوهش خبر داد.
کد خبر : 132771

دکتر داوود ثمری، مدیرکل دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از غرفه آنا و درگفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه این خبرگزاری، درباره برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای هفته پژوهش گفت: «آخرین هفته آذر هفته پژوهش و فناوری نام‌گذاری شده است و 25 آذر هم روز پژوهش است.ستاد برگزاری هفته پژوهش در وزات علوم، تحقیقات و فناوری با عضویت دستگاه‌ها از جمله دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده است. بالتبع این ستاد، ستادی هم در دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد تشکیل شده است.»


او ادامه داد: «این ستاد در سه سطح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی را در هفته پژوهش دنبال می‌کند. سطح اول، سطح ملی است که دانشگاه آزاد مانند همه دانشگاه در 7 گروه تخصصی پژوهشگران برتر خود را انتخاب و به ستاد هفته پژوهش کشور معرفی کرده است تا در رقابت با دانشگاه‌های دیگر شرکت کنند.»


ثمری افزود: «در کنار پژوهشگر برتر، امسال فناور برتر هم انتخاب می‌شود. سه شرکت دانش‌بنیانی که در دانشگاه آزاد اسلامی فعال هستند به عنوان واحد فناور برتر از بین 951 هسته فناور، واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب و به ستاد هفته پژوهش کشور معرفی شده‌اند.»


مدیرکل دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی درباره دستاوردهای پژوهش این دانشگاه گفت: «در کنار انتخاب پژوهشگر و واحد فناور برتر نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری کشور ارائه می‌شود. دانشگاه آزاد اسلامی هم امسال با حجم خوبی از دستاوردهای پژوهشی و فناورانه در این نمایشگاه حضور دارد. این نمایشگاه از 22 تا 26 آذر در نمایشگاه بین‌المللی برگزار می‌شود.»


او درباره غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در این نمایشگاه گفت: «حدود 2 هزار متر غرفه در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه است که واحدها و استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی آخرین دستاوردهای خود را در این غرفه ارائه می‌کنند. حدود 800 محصول فناورانه به عنوان بهترین محصولات دانشگاه آزاد اسلامی برای نمایشگاه هفته پژوهش انتخاب شده‌اند که در آن محل ارائه خواهند شد.»


ثمری درباره فعالیت‌های دانشگاه آزاد برای هفته پژوهش در استان‌های دیگر گفت: «ستادهای استانی دانشگاه آزاد تشکیل شده است که در نمایشگاه‌های استان‌ها مشارکت می‌کنند. خیلی از واحدهای مرکز استان دانشگاه آزاد مسئول برگزاری هفته پژوهش در استان خود هستند.همین انتخاب پژوهشگر برتر در سطح استانی و واحدهای نیز انجام می‌شود و در مجموع بیش از 270 پژوهشگر برتر در واحدها تقدیر خواهند شد.»


تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد از سال گذشته تاکنون سه برابر شده است


مدیرکل دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد گفت: «همه فعالیت‌های واحدها در بخش‌نامه‌ای ابلاغ شده است. استفاده از موقعیت‌های مختلف برای پرزنت کردن واحدهای دانشگاهی مثل استفاده از تریبون‌های نمازجمعه که روسای واحدها و معاونان پژوهشی به عنوان سخنرانان قبل از خطبه نماز جمعه شهرستان‌های خود بتوانند دستاوردهای دانشگاه آزاد را معرفی کنند.»


او درباره رشد شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «درحال حاضر 951 هسته فناور، واحد فناور و شرکت‌ دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت می‌کنند. 110 شرکت دانش‌بنیان نوع دو مصوب خود دانشگاه و 60 شرکت دانش‌بنیان نوع اول مورد تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد. آمارها به صورت ماهانه جمع‌آوری می‌شوند در هفته پژوهش آمار دقیق تعداد این شرکت‌ها اعلام می‌شود.»


ثمری افزود: «هسته‌های فناور و واحدهای فناور باید تلاش کنند تا به شرکت‌های دانش‌بنیان تبدیل شوند. در سال‌ قبل کل شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تایید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دانشگاه 23 عدد بود که این رقم امسال به 60 شرکت افزایش و حدود 3 برابر نسبت به سال قبل رشد داشته است.»


مدیرکل دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد گفت: «موضوع راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه فناوری حدود 3 سال است که در دانشگاه آزاد به طور جدی دنبال می‌شود. در کنار این شرکت‌ها 110 شرکت دانش‌بنیان در داخل دانشگاه ثبت شده‌اند که در حال گذراندن مراحل برای ثبت در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستند و به آن آمار اضافه می‌شوند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر