نحوه همکاری کشورها در انجام پژوهشهای مشترک در جلسه حکام یاسا بررسی میشود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران)، هشتادونهمین جلسه حکام یاسا با حضور دکتر نصرتاله ضرغام، رئیس صندوق بنیاد ملی علم ایران برگزار میشود.
جلسات شورای حکام هر سال دو بار در مقر موسسه یاسا در شهر لاکزنبرگ اتریش برای بحث و تبادل نظر درباره مسائلی چون ارزیابی عملکرد مدیریت، بهبود مشارکت کشورهای عضو، شیوههای مختلف همکاری موثر میان کشورهای عضو برای انجام پژوهشهای مشترک، بررسی مزایای عضویت در یاسا در حوزههای تبدیل علم به سیاستگذاری و ظرفیتسازی برگزار میشود.
موسسه بینالمللی تحلیل کاربردی سیستمها در کشور اتریش واقع شده است و یک موسسه مستقل غیردولتی است که با بهرهگیری از فناوریهای نوین، در موضوعات و مسائل مهم بینالمللی مانند تغییر اقلیم، انرژی، آب، امنیت غذایی، آلودگی هوا و عدالت اجتماعی فعالیت میکند. این موسسه دارای ساختاری مستقل است که در سال 1971 از سوی 12 کشور دنیا که معتقد بودند، کشورها بدون توجه به ارتباطات سیاسی، باید به لحاظ علمی، با یکدیگر ارتباط داشته باشند، راهاندازی شد. این موسسه، ارتباط بین شاخههای مختلف علوم را برقرار میکند و متخصصان برجسته حدود 60 کشور جهان، با این موسسه همکاری دارند که برندگان جایزه نوبل از جمله آنها هستند.
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری (بنیاد ملی علم ایران) در سال 1394 به نمایندگی از کشور ایران به عنوان بیستوچهارمین عضو یاسا انتخاب شد و علاوه بر ایران، اتریش، استرالیا، انگلستان، اندونزی، اکراین، آمریکا، آلمان، آفریقایجنوبی، برزیل، روسیه، ژاپن، چین، کره جنوبی، پاکستان، فنلاند، سوئد، مصر، مکزیک، مالزی، ویتنام، نروژ، هند و هلند دیگر کشورهای عضو یاسا هستند.
انتهای پیام/