صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۱ - ۲۹ فروردين ۱۳۹۴

تاکید سیف بر مقاوم‌سازی اقتصاد در مقابل شوک‌های خارجی

رئیس کل بانک مرکزی و هیات همراه که برای شرکت در اجلاس بهاره صندوق بین المللی پول و بانک جهانی در سال 2015 در واشنگتن به سر می‌برد، در جلسه روسای کل بانک‌های مرکزی گروه ٢٤ شرکت کرد.
کد خبر : 13233

به گزارش گروه اقتصادی آنا و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ولی‌الله سیف در این جلسه با تاکید بر تامین مالی با هدف توسعه، دیدگاه‌های خود را در قالب دو نکته بیان کرد.


وی ضمن اعلام اهمیت موضوع توسعه در سال‌های آتی و با تاکید بر مشکلات موجود در جامعه بین‌الملل گفت: سیاست‌ها باید در جهت کاهش آسیب‌پذیری و مقاوم سازی اقتصاد در مقابل شوک‌های خارجی تعیین شوند.


او ادامه داد: این امر مستلزم تجدید منابع بودجه‌ای مورد استفاده در زمان بحران، تقویت چارچوب نهادی و همچنین اصلاحات ساختاری است که از طریق بهبود محیط کسب و کار موجب افزایش رشد و اشتغال شده و به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و به توسعه منتهی شود.


سیف همچنین اهمیت سرمایه‌گذاری در آموزش و بهداشت و تلاش برای بهبود سیستم تامین اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و در این راستا همکاری کشورهای گروه خاورمیانه و آفریقای شمالی (MENA) و سایر گروه‌های منطقه‌ای را که دارای منابع مالی کافی هستند، مکمل این امر توصیف کرد.


او توسعه منابع انسانی و افزایش تامین منابع مالی ترجیحی برای کشورهای در حال توسعه را اولویت دوم جوامع بین المللی برای دستیابی به اهداف توسعه با ثبات تا سال ٢٠٣٠ اعلام کرد و تداوم تلاش‌ها برای ارتقای سیستم تجاری، بهبود همکاری‌های مالیاتی بین المللی و اصلاح ساختار بدهی دولت ها را از الزامات این امر برشمرد.


رئیس کل بانک مرکزی کشورهای توسعه یافته را موظف به ارائه تعهدات خود درخصوص همکاری های توسعه‌ای دانست و گفت: چارچوب کنونی تامین مالی، منابع مورد نیاز را تامین نمی‌کند.


او با اشاره به آثار مثبت سرمایه‌گذاری مکفی دولت‌ها بر رشد کوتاه مدت و تولید بالقوه، سرمایه‌گذاری انجام‌شده در زیرساخت‌ها را ناکافی دانست و با توجه به تاخیر در اجرای اصلاحات لازم در ساختار فعلی حاکم بر موسسات مالی بین‌المللی و آثار منفی این امر، تاسیس بانک توسعه جدید بریکس (BRICS) و بانک توسعه زیر ساخت آسیا (AIIB) را در این رابطه مثبت ارزیابی کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر