صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۳۳ - ۱۷ آبان ۱۳۹۵

نرخ ابتلا به سرطان مقعد در دنیا افزایش یافته است

طبق یک مطالعه جدید، نرخ ابتلا به سرطان مقعد در بسیاری از کشورهای جهان در حال افزایش است.
کد خبر : 132248

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از مهر، محققان در این مطالعه، داده‌های موسسه بین المللی تحقیقات سرطان را که مربوط به ۱۸ کشور بود،بررسی کردند. آنها دریافتند نرخ ابتلا به سرطان مقعد در بین مردان و زنان، بخصوص در کشورهای استرالیا و سایر کشورهای قاره آمریکا، و شمال و غرب اروپا در حال افزایش است.


اما محققان معتقدند واکسیناسیون علیه HPV (ویروس پاپیلوم انسانی) که ویروس مرتبط با ابتلا به سرطان مقعد است، ممکن است به کنترل این بیماری کمک کند.


محققان با بررسی داده‌ها دریافتند نوع ASCC (کارسینوم سلول-سنگفرشی مقعدی) بیش از انواع دیگر این نوع سرطان شیوع دارد و دلیل افزایش نرخ این نوع سرطان مربوط به همین سرطان ASCC است. نوع دیگر این سرطان موسوم به AAC (آدنوکارسینوم) همچنان ثابت بوده و در برخی جوامع نیز در حال کاهش است.


فرهاد اسلامی، سرپرست تیم تحقیق در انجمن سرطان آمریکا، در این باره می‌گوید: «دلیل افزایش نرخ بروز این سرطان در بسیاری از جوامع هنوز مشخص نیست اما احتمالا ناشی از تغییر در شیوع فاکتورهای پرخطر محیطی است.»


طبق این گزارش، این فاکتورهای پرخطر شامل عفونت HPV است که تقریبا در تمامی موارد ASCC وجود دارد.


به گفته محققان، «درصورت اجرای برخی اقدامات پیشگیرانه نظیر واکسیناسیون HPV و کمپین‌های رفتارهای جنسی ایمن، می توان از شمار موارد سرطان مقعد در آینده کاست.»


ابتلا به سرطان مقعد نسبتا نادر است. طبق آخرین برآوردهای انجمن سرطان آمریکا، در سال ۲۰۰۸، ۲۷ هزار مورد ابتلا به این سرطان در جهان اتفاق افتاده که ۱۴,۵۰۰ مورد مربوط به زنان و ۱۲,۵۰۰ مورد مربوط به مردان بوده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان ویروس
ارسال نظر