صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۱ - ۱۶ آبان ۱۳۹۵
معاون درمان وزیر بهداشت خبر داد:

714 واحد اختصاصی زایمان تا 18 آبان افتتاح می‌شود/ افزوده شدن 1000 تخت روانپزشکی به بیمارستان‌های کشور

معاون درمان وزیر بهداشت از افتتاح 714 واحد اختصاصی زایمان در 32 شهر کشور خبر داد.
کد خبر : 132209

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر محمد آقاجانی، معاون درمان وزیر بهداشت در نشست خبری که در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در غرفه وزارت بهداشت برگزار شد، از افتتاح 714 واحد اختصاصی زایمان طی چند روز آینده خبر داد و گفت: افتتاح 1100 واحد اختصاصی زایمان در دستور کار قرار دارد که تا 18 آبان 714 واحد در 32 شهر کشور افتتاح خواهد شد.


وی افزود: امید است افتتاح این مراکز اختصاصی موجب ترغیب مادران به انجام زایمان طبیعی، ایجاد فضای امن برای مادران و ارتقای سطح مراقبت شود.


آقاجانی در ادامه تصریح کرد: افتتاح مراکز تخصصی زایمان علاوه بر کاهش خطای انسانی، منجر به کاهش عفونت‌های بیمارستانی نیز می‌شود. همچنین امکان حضور همراه حین زایمان را نیز برای مادران ایجاد می‌کند.


معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه برنامه طرح تحول سلامت در کاهش آمار سزارین نقش بسزایی داشته است، عنوان کرد: طی اجرای این برنامه حدود 6.5 درصد آمار سزارین در کشور کاهش یافته است.


وی در ادامه از افتتاح 1000 تخت روانپزشکی در 70 شهر کشور خبر داد و افزود: وزارت بهداشت علاوه بر توجه به بیماری‌های جسمی، به بیماری‌های روحی و روانی نیز توجه داشته است و به همین دلیل طی روزهای آینده شاهد افتتاح 1000 تخت روانپزشکی جدید در 70 شهر کشور خواهیم بود.


وی با توجه به سایر اقدامات انجام شده در حوزه سلامت روان افزود: رقم هتلینگ بیمار در بیمارستان‌های روانپزشکی اصلاح شده و همچنین تعداد تخت‌های روانپزشکی به 100درصد رسیده است که امید است این اقدامات موجب تشویق بیمارستان‌ها برای افزایش تخت‌های بیمارستانی شود.


معاون درمان وزیر بهداشت تعرفه‌گذاری 12 خدمت روانپزشکی را از دیگر اقدامات مهم حوزه درمان وزارت بهداشت دانست و گفت: 12 خدمت روانپزشکی در کتاب ارزش نسبی پیش‌بینی و تعریف شده و برای آن تعرفه‌ای در نظر گرفته شده است که تمام این خدمات تحت‌پوشش بیمه قرار خواهد گرفت. البته اکنون مشکلاتی با بیمه‌ها درخصوص پوشش این خدمات وجود دارد که به زودی این مشکلات نیز برطرف خواهد شد.


آقاجانی یادآور شد: اصلاح رقم ویزیت و مشاوره روانپزشکی در گذشته 5.5 k بود که اکنون به 9 k رسیده است.


وی در ادامه خاطرنشان کرد: برنامه پایلوت مراقبت بیماران روانی بعد از ترخیص، یکی از اقدامات مهمی است که در 5 دانشگاه علوم‌پزشکی کشور به اجرا درآمده است که با اجرای این برنامه برای جلوگیری از عود بیماری و مراجعه مجدد بیمار به بیمارستان خدماتی پس از ترخیص در نظر گرفته شده است. زیرا وزارت بهداشت معتقد است نباید بیمار مبتلا به اختلالات روانی را پس از ترخیص رها کرد، بلکه باید به صورت مرتب تحت نظر قرار بگیرد.


آقاجانی اجرای برنامه بزرگ ملی تحت عنوان برنامه درمان سکته قلبی و مغزی را از دیگر اقدامات اخیر وزارت بهداشت برشمرد و گفت: در 55 بیمارستان این برنامه به اجرا درآمده است و بیمارستان‌ها باید به بیماران مبتلا به سکته قلبی و مغزی ارائه خدمت داشته باشند تا بتوان از معلولیت‌ها و عوارض سکته به میزان قابل‌توجهی پیشگیری کرد.


وی با بیان اینکه طی یکسال اخیر با اجرای این برنامه 10 هزار بیمار مبتلا به سکته حاد قلبی تحت‌درمان پیشرفته قرار گرفته‌اند، عنوان کرد: اگر بیماران مبتلا به سکته قلبی در 6 ساعت اول و بیماران مبتلا به سکته مغزی در 4.5 اول به این مراکز مراجعه کنند، می‌توان با انجام اقدامات به موقع رگ‌های دچار گرفتگی را باز کرد و بیمار دچار عواقب جبران‌ناپذیر سکته نشود.


به گفته معاون درمان وزیر بهداشت، بیماران برای دریافت خدمات پیشرفته سکته تنها 400 تا 500 هزار تومان پرداخت خواهند کرد.


آقاجانی در پایان خاطرنشان کرد: تا پایان عمر دولت یازدهم 21‌هزار تخت بیمارستانی افتتاح خواهد شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر