خواص خوردن انار چیست؟
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، غلامرضا رفیعا گفت: انار برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون مفید است و با داشتن حدود ۲۶۰ میلیگرم پتاسیم در مقابل ۳ میلیگرم سدیم در هر ۱۰۰ گرم در کاهش فشارخون مفید است.
وی با بیان اینکه انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان، اسیدفولیک، پتاسیم، ویتامین C و آهن است، گفت: انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل است.
مدیر چهارمین جشنواره انار میوه قرآنی عنوان کرد: انار برای سلامت قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریانها و بروز سکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات به کار میآید پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی میتواند بسیار مفید باشد.
وی افزود: از طرف دیگر انار به واسطه داشتن مواد آنتیاکسیدانی و الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند میکند.
رفیعا با بیان اینکه انار خون را تصفیه کرده و تقویت کننده قلب و کلیه است معتقد است که انار اشتها آور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود.
یه گفته وی، مصرف انار برای سلامت پوست و رفع لکهای صورت بسیار مفید است هم چنین انار برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار کارآمد است.
وی با اشاره به اینکه انار یک میوه نیست بلکه یک پزشک و یک درمان کننده بیماریهای زیادی است، افزود: این میوه بیماریهای کبد، مسومیتهای خون، خستگی جسمی و عصبی و بالاخره رفع کننده سرماخوردگی و بیماریهای عفونی و انگلهای دستگاه گوارش را بهبود میبخشد.
رفیعا یادآورشد: عصاره انار آثار ضدباکتریایی داشته و به عنوان مثال با باکتریهای ایجادکننده پلاکهای دندانی مقابله کرده در سلامت دندان و دهان موثر است همچنین آب انار و پوست آن، خواص ضعیف استروژنی داشته و لذا میتوانند در برطرف کردن عوارض یائسگی موثر باشد.
وی یادآور شد: افرادی که مشکل نفخ معده دارند باید مصرف انار را محدود کنند، ضمن اینکه زیادهروی در مصرف انار ترش، زخم معده به دنبال دارد ، همچنین افراط در خوردن انار باعث یبوست - ناراحتی معده و زبر شدن گلو میشود همچنین افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی هستند در مصرف انار احتیاط کنند.
بر اساس این گزارش، جشنواره انار و میوه قرآنی تا 17 آبان ماه در مصلای تهران از 11 تا21 دایر است.
انتهای پیام/