صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۶ - ۱۵ آبان ۱۳۹۵

سهل انگاری کاربر و کنجکاوی کارمند بانک پرونده جدیدی را رقم زد

رئیس پلیس فتا استان خوزستان گفت: عدم دقت کاربر در حفظ و نگهداری تصاویر و اطلاعات شخصی در پی کنجاوی یک کارمند بانک، باعث تشکیل یک پرونده در پلیس فتا شد.
کد خبر : 131837

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ حسنوند با بیان اینکه هنوز هستند کاربرانی که توصیه‌های ساده ایمنی در خصوص نگهداری اطلاعات مهم و شخصی مثل تصاویر خصوصی را در گوشی‌های هوشمند خود رعایت نمی‌کنند، اظهار کرد: این امر باعث شده تا در هنگام نصب یک اپلیکیشن بانکی روی گوشی هوشمند تصاویر خصوصی آنها به سرقت رود.
وی در تشریح این پرونده افزود: خانم جوانی به پلیس فتا مراجعه و بیان داشته یکی از پرسنل بانک که مسئول نصب سامانه تلفن بانک روی موبایل مشتریان است پس از نصب سامانه مذکور و بدون اطلاع بنده اقدام به انتقال عکس‌های شخصی اینجاب به تلفن همراه خود کرده است.
رئیس پلیس فتا خوزستان در ادامه گفت: پس از اخذ اظهارات شاکیه پرونده تشکیل شد و با بررسی‌های فنی به عمل آمده و نیز بررسی گوشی‌های موبایل طرفین توسط کارشناسان این پلیس مشخص شد شخصی به هویت «ی.ع» از طریق نرم‌افزار انتقال فایل موبایل اقدام به ارسال عکس‌های شخصی شاکیه روی گوشی خود کرده که در این راستا نامبرده احضار، در این پلیس حاضر و در مواجهه با مستندات پرونده به بزه انتصابی معترف و انگیزه ارتکاب جرم را سرگرمی و کنجکاوی عنوان کرد که پس از تکمیل پرونده، متهم جهت سیر مراحل قانونی و صدور حکم قضایی روانه دادسرا شد.
سرهنگ حسنوند ادامه داد: اینکه برخی کاربران گوشی‌های هوشمند خود را تبدیل به آلبوم عکس کرده‌اند و هرگونه تصاویر خصوصی خود را در آن ذخیره کرده‌اند خطرناک است چرا که در صورت به سرقت رفتن یا گم شدن گوشی و هر دلایل دیگر مثل بدافزارهای جاسوسی می‌تواند اطلاعات مهم و شخصی ما را در اختیار افرادی قرار دهد که بخواهند از آنها سوءاستفاده کنند.
وی با بیان اینکه ذخیره کردن تصاویر شخصصی روی گوشی همراه به هیچ عنوان درست نیست، گفت: کابران گوشی‌های هوشمند باید بدانند که محل ذخیره کردن اطلاعات مهم و شخصی روی لوح فشرده یا حافظه‌های جانبی است که آنها نیز نباید در دسترس دیگران باشد.
رئیس پلیس فتا استان خوزستان در پایان گفت: پلیس‌ فتا از کلیه کاربران می‌خواهد در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر