صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۸ - ۱۴ آبان ۱۳۹۵
معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی:

حمایت از سازندگان داخلی با قانون ممنوعیت واردات کالا

معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، گفت: بومی‌سازی کاتالیست‌ها دستاورد بزرگ تولیدکنندگان داخلی است که وزارت نفت با ممنوعیت واردات از آن ها حمایت می‌کند.
کد خبر : 131509

به گزارش گروه اقتصادی آنابه نقل از شانا، شاهرخ خسروانی، معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، به اقدامات انجام شده در سه سال گذشته در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تقویت نگاه به درون اشاره و اظهار کرد: یکی از دستاوردهای مستقیم شرکت پالایش و پخش، بومی‌سازی تعداد قابل توجهی از انواع و اقسام کاتالیست‌ها بوده است.


وی افزود: فرایند بومی‌سازی کاتالیست‌ها نه تنها در پالایش و پخش؛ بلکه در پتروشیمی‌ها هم در دستور کار بوده و انجام شده است.


خسروانی ادامه داد: در این مدت با توجه به شرایط کشور تلاش شد واحدهای کاتالیستی مختلف پالایشگاهی از داخل تامین شود که یکی از این موارد، ساخت کاتالیست ایزومراسیون برای پالایشگاه اصفهان بوده که با مدیریت و نظارت مستقیم پالایش و پخش و تعامل پالایشگاه اصفهان و سازنده داخلی این فرایند محقق شد و در مهرماه پارسال در راکتورهای اصفهان بارگیری و در سرویس قرار گرفت که از عملکرد بسیار مطلوبی برخوردار بوده است.


معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار کرد: در کاتالیست‌های مختلف دیگر مثل مرکاپتان زداها، گوگرد زداها، تولید هیدروژن، مولکولارسیو و... پیشرفت‌های خوبی داشته ایم و موفق شدیم کاتالیست‌ها را در داخل بومی‌سازی کنیم.


به گفته وی، سیاستی در ساخت داخل اتخاذ شد که بر اساس آن برای حمایت از ساخت داخل هر کاتالیستی که در داخل ساخته شد و مطلوبیت خودش را اثبات کرد و در واحدهای فرایندی به صورت مطلوب مورد استفاده قرار گرفت، به طور هماهنگ از وارداتش جلوگیری شود که این نقش مستقیم اقتصاد مقاومتی و حمایت از ساخت داخل را نشان می‌دهد.


خسروانی گفت: در راستای ساخت تجهیزات و قطعات هم در پروژه‌های در دست اقدام سعی شد از حداکثر پروژهای ساخت داخل استفاده شود.


وی افزود: در پروژه پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس بر اساس آخرین اطلاعات، ٧٠ درصد قطعات و تجهیزات پروژه در داخل کشور ساخته شد و قسمت زیادی از تلمبه‌ها، برج‌ها، راکتورها، سیستم‌های کنترلی مربوطه و شیرآلات در داخل بومی شد.


معاون مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: برای حمایت از ساخت داخل در شرکت‌های پالایشی از منظر حاکمیتی با بخش خصوصی تعامل کردیم.


خسروانی ادامه داد: به عنوان نمونه در پروژه‌های در حال اجرا در پالایشگاه اصفهان سیاست استفاده حداکثری از توانمندی ساخت داخل مورد تایید و نظارت هئیت مدیره و مسئولان آن شرکت قرار گرفت.


انتهای پیام/

ارسال نظر