صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۶ - ۱۳ آبان ۱۳۹۵
عضو هیات رئیسه مجمع انجمن‌های علمی گروه پزشکی:

وزارت بهداشت عزم جدی برای ادامه تحصیل رادیولوژیست‌ها ندارد

عضو هیات رئیسه مجمع انجمن‌های علمی گروه پزشکی در سمینار 2 روزه بررسی سونوگرافیک آنومالی‌های جنین به مناسبت روز جهانی رادیولوژی، عنوان کرد: وزارت بهداشت عزم جدی برای ‌ادامه تحصیل متخصصان رادیولوژی در مقطع «فوق تخصص» ندارد.
کد خبر : 131399

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر عبدالرسول صداقت، رئیس شورای سیاست گذاری انجمن رادیولوژی ایران ایجاد زمینه ادامه تحصیل برای متخصصان رادیولوژی را از مهم‌ترین مطالبه رادیولوژیست‌ها دانست و گفت: معاونت آموزشی وزارت بهداشت طی سال‌های اخیر در زمینه رشد علم رادیولوژی کم کاری کرده است به گونه‌ای که برای بسیاری از رشته‌های پزشکی زمینه ادامه تحصیل در مقطع فوق تخصص و دکتری را ایجاد کرده اما به رشته رادیولوژی نهایت بی‌توجهی را داشته است.


وی افزود: دستیاران پزشکی که وارد رشته رادیولوژی می‌شوند تنها می‌توانند تا مقطع تخصص ادامه تحصیل بدهند و به جز ۱ الی ۲ رشته هنوز زمینه فعالیتی برای مقطع فوق تخصص برای آنها تعریف نشده است.


این متخصص رادیولوژی با بیان اینکه اعضای هیات علمی و انجمن علمی رادیولوژی بارها پیگیر ایجاد زمینه‌های ادامه تحصیل برای رادیولوژیست‌ها بوده‌اند، اظهار کرد: اما متاسفانه وزارت بهداشت نسبت به این خواسته جامعه علمی کشور بی‌توجه است.


صداقت با توجه به اینکه ۶ تا ۸ رشته فوق تخصصی برای رادیولوژی وجود دارد، یاد آور شد: حدود ۵ تا ۶ دانشگاه مادر در کشور ما وجود دارد که این دانشگاه ها می توانند سالانه ۲ نفر را برای ادامه تحصیل در یک رشته فوق تخصصی به خارج از ایران اعزام کند و چون تحصیل در دوره فوق تخصصی رادیولوژی یک تا دو سال به طول می‌انجامد ظرف مدت دو سال می‌توانیم ۶ رشته فوق تخصصی را در ۶ دانشگاه مرجع کشور داشته باشیم.



انتهای پیام/

ارسال نظر