جزئیات بیشتر از فوت مادر باردار در ساری
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، میثاق شفیع زاد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه زن باردار ۲۸ ساله در تاریخ اول آبان ماه به دلیل علایم خارش بارداری به بیمارستان مراجعه کرد، گفت: این بیمار در دوران ۳۷ هفتگی و نخستین بارداری قرار داشت و در مرکز اورژانس مامایی پذیرش شد.
وی با اشاره به اینکه بیمار سابقه عمل جراحی قلب باز در سال ۸۸ داشت، افزود: با توجه به سابقه عمل قلب، بیمار به زایشگاه ما که مانیتوریگ است، انتقال داده شد. بیمار در هفته ۳۲ بارداری توسط متخصص قلبی در ساری ویزیت شده بود. در همان زمان پزشک نارسایی دریچهای و قلبی بیمار را اعلام کرد.
این پزشک با اشاره به اینکه اطلاعاتی درباره پیش از دوران ۳۲ هفتگی بیمار به دلیل سکونت در مشهد نداریم، گفت: می دانیم که متخصصین قلب توصیه کرده بودند که باردار نشود. بیمار پس از مراجعه به بیمارستان تحت مانیتورینگ متخصصان زنان و زایمان قرار گرفت و با نظر مشاوران گروههای تخصصی قلب و گوارش توصیه به زایمان طبیعی بیمار شد. زایمان طبیعی بیمار به خوبی انجام شد ولی پس از به دنیا آمدن فرزند، به دلیل مشکلات قلبی فوت کرد.
رئیس بیمارستان امام خمینی (ره)ساری ادامه داد: پس از وخامت حال بیمار، اقدامات لازم توسط متخصصان بیهوشی و گروه قلب و جراحی صورت گرفت ولی درمان بیمار پاسخ نداد.
وی با اشاره به اینکه پس از ورود هر مادر پرخطر به بیمارستان، اطلاعات لازم به من داده می شود، اضافه کرد: پس از فوت بیمار بلافاصله به من اطلاع داده شد. بیمار به مدت ۳ روز در بیمارستان بستری بود. بیمار در نیمه شب تاریخ ۳ آبان ماه به دلیل مشکلات نارسایی قلبی فوت کرد. صبح زود جلسه کمیته فنی به منظور بررسی موضوع تشکیل دادیم و پس از بررسی، جلسهای با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران، برگزار و نحوه رسیدگی و درمان بیمار را مورد بررسی قرار دادیم.
شفیع زاد اظهار کرد: ۱۰ گروه تخصصی و ۴ گروه فوق تخصصی در بیمارستان امام خمینی (ره)ساری مستقر هستند و با توجه به امکانات بیمارستان، تمامی مادران پرخطر به این مرکز مراجعه میکنند.
وی با اشاره به خبرهای منتشرشده درباره حضور نداشتن متخصص بیهوشی در زمان وخامت حال بیمار، اضافه کرد: پزشکان متخصص قلب و عروق و بیهوشی بر بالین بیمار حضور داشتند. متخصص داخلی در ساعت ۱۱شب پیش از زایمان، بیمار را ویزیت کرده بود و در زمان وخامت حال بیمار، متخصص بیهوشی، زنان و دستیاران ارشد گروه داخلی بر بالین بیمار حضور داشتند. بیماران دارای بیماری قلبی نباید باردارشوند زیرا بارداری پرخطر دارند.
رئیس بیمارستان امام خمینی (ره)ساری با بیان اینکه بیماریهای دیگر مادران باردار با نگاه تخصصی مورد بررسی پزشکان قرار میگیرد، افزود: بیمارستان امام خمینی (ره)متعلق به مردم است و پزشکان در برابر بیماران احساس مسئولیت دارند، برای همین پیگیری و بررسی موضوع درمان بیمار فوت شده را وظیفه خود می دانیم.
انتهای پیام/