صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۵
در گفت و گو با آنا؛

حمیده عباسعلی: نداشتن کرسی بین‌المللی به ضرر کاراته کاران شد/ مدال برنزم در موفقیت تیم مردان گم نشود/مطالباتمان از دانشگاه آزاد به موقع پرداخت می شود

دارنده مدال برنز مسابقات جهانی کاراته گفت: متاسفانه کشور ایران در مجامع بین المللی کاراته کرسی ندارد و همین امر باعث می شود ما از داوری ها ضربه بخوریم.
کد خبر : 131103

حمیده عباسعلی دارنده مدال برنز رقابت های جهانی کاراته اتریش در گفت و گو با خبرنگار ورزشی آنا گفت: «سطح رقابتهای جهانی اتریش بسیار بالا بود؛ چرا که بعد از المپیک ریو و اضافه شدن این رشته به جمع رشته های المپیکی، همه کاراته کاران در این مسابقات شرکت کردند و مسابقات در سطح بسیار بالایی برگزار شد.»


وی ادامه داد: «سطح رقابت‌ها به قدری بالا بود که حتی کاراته کارانی که دو سال پیش در مسابقات جهانی مدال طلا گرفته بودند در این دوره از گردونه مسابقات حذف شدند. مسابقات جهانی هر دو سال یک بار برگزار می شود و با توجه به شرایطی که دارد همه کاراته کاران دو سال تمام وقت می گذارند که در این رقابت با همه توانشان ظاهر شوند. من سال 2014در رقابت های جهانی مدال نقره را کسب کردم و امسال به مدال برنز رسیدم. دوست داشتم از این مسابقات با مدال خوش رنگ طلا برگردم، اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد. من با شرایط سختی تمرین کردم چرا که قبل از رقابت ها یک دوره مصدومیت برای من پیش آمد از طرفی متاسفانه نداشتن باشگاه اختصاصی برای تمرین کردن یکی از دردسرهای اصلی ماست.»


عباسعلی به حریفانش در این رقابت ها اشاره کرد و گفت: «مهمترین حریف من از کشور ژاپن بود که در ماقبل فینال با او رقابت کردم. این کاراته کار ژاپنی همیشه من را حریف اصلی خودش می‌دانست و حتی بارها اعلام کرده بود تنها رفیق سرسختش در رقابت های جهانی عباسعلی از ایران است. اما متاسفانه در نیمه نهایی من از او شکست خوردم چرا که داور وسط ما ژاپنی بود و به طبع امتیاز را به حریف داد.»


دارنده مدال برنز مسابقات جهانی کاراته با بیان اینکه بیشتر کاراته کاران ایران به رای داور باختند، گفت: «متاسفانه کشور ایران در مجامع بین المللی کرسی ندارد و همین امر باعث می شود ما از داوری ها ضربه بخوریم. اگر بتوانیم مانند کشورهای دیگر در مجامع بین المللی کرسی داشته باشیم و از حق بازیکنان دفاع کنیم، بالطبع گرفتار این ناداوری ها نمی‌شویم اما تا زمانی که شرایط اینگونه است از بی‌عدالتی‌ها و نادواری ها ضربه می‌خوریم.»


عباسعلی با بیان اینکه توقعش کسب مدال طلا بود، بیان کرد: «من برای کسب مدال خوش رنگ طلا به اتریش رفته بودم اما شرایط آنطور که من می‌خواستم پبش نرفت. قسمت من در این مسابقات مدال برنز بود. ضمن اینکه شرایط جسمانی و بدنی مناسبی نداشتم. قبل از این مسابقات به مدت 15 روز سرماخوردگی داشتم و سه روز قبل از مسابقات جهانی هم به شدت دچار مسمومیت غذایی شدم که توان بدنی‌ام به شدت پایین آمد. اما با همه این مشکلات باز هم خدا را شکر می‌کنم که دست خالی از این رقابت ها بازنگشتم.»


بانوی قهرمان کاراته در پاسخ به اینکه چرا تیم بانوان مانند مردان نتوانستند موفقیت کسب کنند، عنوان کرد: «من یک بازیکن هستم و تنها می‌توانم در مورد عملکرد خودم صحبت کنم اینکه چرا بقیه بازیکنان نتوانستند موفقیت کسب کنند را کادر فنی باید توضیح دهد. تنها خواسته من این است که باتوجه به موفقیت تیم مردان، مدال برنز من نادیده گرفته نشود.»


وی در پایان به وضعیتش در رقابت های لیگ اشاره کرد و گفت: «من امسال هم قرار است در تیم کاراته دانشگاه آزاد باشم. قبل از رقابت‌های جهانی به ما اعلام کرده بودند قراردادها آماده است و باید آنها را امضا کنیم که همین یکی دو روز آینده قرارداد را امضا خواهیم کرد. سطح کاراته بانوان در این چندسال اخیر رشد قابل ملاحظه‌ای داشته و در این سال‌ها تنها دانشگاه آزاد ما را حمایت کرده البته مبلغ قراردادها پایین است، اما مهم این است که مطالباتمان از طرف دانشگاه به موقع پرداخت می‌شود و آنها همه جوره ما را حمایت می‌کنند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر