صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۶ - ۱۱ آبان ۱۳۹۵

انتقاد شاکری از نامه ۱۳ عضو شورا به قوه قضاییه برای آزادی یاشار سلطانی

رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با انتقاد از نامه ۱۳ عضو شورای شهر به قوه قضاییه برای آزادی مدیرمسئول سایت معماری نیوز، حمایت از قانون شکن را همچون «فتنه ۸۸» توصیف کرد و آن را مغایر با تقوای جمعی دانست.
کد خبر : 130801

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، مجتبی شاکری در جریان سیصد و دومین جلسه علنی شورای شهر تهران، با اشاره به طرح موضوع تقوای جمعی و تقوای فردی توسط مقام معظم رهبری خطاب به مسئولان هیات دولت، گفت: این مقوله با حال و هوای این روزهای شورا نیز نسبت دارد و باید تلاش کنیم مصداق آیه «تعاونوا علی البر و التقوی و لا تعاونوا علی الاثن و العدوان» باشیم.


وی افزود: در شرایطی که آبروی عده ای در جریان انتشار اسناد تحقیقات اولیه سازمان بازرسی رفته و مورد ظلم قرار گرفته‌اند و دادستان نیز اعلام جرم کرده است، ۱۳ عضو شورا به جای اینکه درخواست تسریع در برخورد با مجرم را داشته باشند، آزادی او را تقاضا می‌کنند. یک طرف این ماجرا فرد بازداشت شده و طرف دیکر کسانی هستند که آبروی آنها رفته است.


شاکری با بیان اینکه سست کردن قانون به منزله حمایت از جرم است، تاکید کرد: نباید نسبت به قانون بی‌اعتنا باشیم و قوه قضاییه را مقابل خود فرض کنیم. جا داشت کسانی که اکنون از قانون شکنی یاشار سلطانی حمایت می‌کنند، زمانی که آبروی همکاران‌شان را نشانه گرفته بودند نیز وسط میدان می‌آمدند و خواستار برخورد با خاطی می‌شدند.


رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران با بیان این که اقدام خارج از چارچوب تقوای جمعی و در راستای حمایت از جرم است، خاطرنشان کرد: شخصا برخی از همکاران خود در این جمع ۱۳ نفره را از نظر تقوای فردی قبول دارم، اما امضای این نامه را با تقوای جمعی مغایر می‌دانم.


وی حمایت از قانون شکن را مشابه جریان سیاسی سال ۸۸ ارزیابی کرد و گفت: در این سال نیز از قانون عبور و اردوکشی خیابانی شد، اما هنوز عده‌ای به دنبال آن هستند که قانون شکن را قهرمان جلوه دهند.



انتهای پیام/

ارسال نظر