صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۴ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۴
همزمان با گرامیداشت هفته زن صورت گرفت؛

برگزاری جشنواره غذا و شیرینی‌های محلی در واحد گرمسار

همزمان با هفته گرامیداشت مقام مادر و روز زن و ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان، جشنواره غذا و شیرینی های محلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار برگزار شد.
کد خبر : 13057

به گزارش خبرنگار آنا، همزمان با هفته گرامیداشت مقام مادر و روز زن و ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی واحد گرمسار و با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان، جشنواره غذا و شیرینی های محلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار برگزار شد.


فخرالدین احمدی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با اشاره به اینکه 13 شرکت کننده بیش از 35 نوع غذا و شیرینی محلی را در این جشنواره به نمایش گذاشتند افزود: هیات داوران پس از بررسی و درج امتیازات، سه شرکت کننده را حائز رتبه های اول تا سوم دانست.


وی گفت: این جشنواره با مشارکت بانوان همکار و همسران همکاران برگزار شد و غذاها و شیرینی هایی از قبیل ته چین، کشک بادمجان محلی، حلوا، دلمه، سینی دسر، سینی ترشی، نان لوله ای زنجبیلی، نان محلی، بنه کشک، بنه ترشی، قرت سیب، نبات زنجبیلی و زعفرانی، آش محلی بیرجندی، ترشی بادمجان شکم پر، ترشی مخلوط محلی، قرت سیر، کنو ، مربای زرشک، حلیم بادمجان، پیراشکی، آش گوجه، حلوای آب هویج، سمبوسه، کشک بادمجان، رشته پلو، کوپه برنج، نان پنجره ای، بز قورمه، بابا غنوج و کوفته طبخ و آماده شد و هیات داوران و شرکت کننده ضمن چشیدن طعم و سرو غذاها و شیرینی ها براساس فرم ها امتیاز هر شرکت کننده را درج و در پایان به سه نفر از برگزیدگان هدایایی اهدا شد.


احمدی افزود: این جشنواره با حضور هیات رئیسه دانشگاه و استقبال پرشور اساتید، کارکنان و دانشجویان مواجه شد و انواع غذاهای محلی گرمسار، بیرجند، کرمان، شمال، لبنان و عربی طبخ شده بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر